Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Αυτή είναι η προϊστορία του

Ίλια Ίβιτς: Αυτή είναι η προϊστορία του
Ίλια Ίβιτς: Τα πιο πρόσφατα αλλά και τα μεγαλύτερα deal που έχουν γίνει υπό την επίβλεψή του.

Ίλια Ίβιτς: Επέστρεψε στην ΑΕΚ για να “συμμαζέψει” τα πράγματα, μετά τα όσα έγιναν λόγω του Μιγκέλ Καρντόσο. Σύμφωνα με το “Sportime”, πρώτο του μέλημα του Ίβιτς είναι το να βρει τον νέο τεχνικό που θα οδηγήσει την ομάδα και να τη φέρει εκεί που θέλουν οι οπαδοί και η διοίκηση της. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ένας από τους προπονητές που ακούγονται δυνατά για την ΑΕΚ, είναι ο άλλοτε προπονητής της, Γκουστάβο Πογέτ.

Μάλιστα τονίζεται ότι οι δύο άντρες έχουν εξαιρετικές σκέψεις, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν ο Σέρβος είχε εμπλοκή στη συνεργασία του Ουρουγουανού με την Μπορντό, κάτι που έχει γραφτεί. Πάντως το μεγαλύτερο deal της μανατζερικής καριέρας του… Ίβιτς είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Λίρα εκατό βγήκε. Και για τις δύο πλευρές. Ακόμα αποκαλύπτεται πως όταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πριν χρόνια, ήταν ακόμη στέλεχος του Ολυμπιακού, του είχε ανοίξει κάποιες πόρτες στην Ισπανία,με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να γίνεται κουμπάρος με τον συνιδιοκτήτη της LIAN Sports, της εταιρείας δηλαδή του Φάλι Ραμαντάνι, τον Νίκολα Ντάμιανατς.

Σίγουρα αυτές οι επαφές μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, σε μανατζερικές υποθέσεις που αφορούν μεταγραφικούς στόχους.

O Ίβιτς, ο Πογέτ και το plan b

Ο Ουρουγουανός είναι ο μόνος που έχει μιλήσει μέχρι τώρα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχει αναλύσει το πλάνο του και φαίνεται πως υπάρχουν πολλά σημεία επαφής. Σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις στο τελικό στάδιο, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα, δεδομένου ότι απαιτείται χρόνος προσαρμογής για όποιον αναλάβει, ενώ η ΑΕΚ έχει χάσει ήδη τον πρώτο στόχο της σεζόν.

Σε περίπτωση που «στραβώσει», πάντως, η περίπτωση επιστροφής του Πογέτ, ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη έτοιμες εναλλακτικές λύσεις.Έτσι, ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει παρουσιάσει ήδη στον Δημήτρη Μελισσανίδη λίστα με άλλους προπονητές που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτή τη στιγμή το σύνολο, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments