Video

Ένα αγόρι «λυκάνθρωπος» ζει στην Ινδία (vid)

Ένα αγόρι «λυκάνθρωπος» ζει στην Ινδία (vid)
Η τρομερή ιστορία ενός αγοριού που γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια γνωστή ως «σύνδρομο λυκάνθρωπου».

O Lalit Patidar ζει στην Ινδία και είναι 13 ετών. Σε αυτή την ηλικία όλα τα παιδιά αρχίζουν να βγάζουν τις πρώτες “κανονικές” τρίχες στο πρόσωπο. Ωστόσο ο Lalit δεν είναι σαν τα άλλα παιδιά. Έχει γεννηθεί με μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται υπερτρίχωση, η οποία είναι επίσης γνωστή ως «σύνδρομο λυκάνθρωπου» και προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη τριχών στο πρόσωπο και το σώμα.

Είναι το 6ο παιδί της οικογένειας του και το μοναδικό αγόρι καθώς έχει πέντε αδερφές. Το θέαμα είναι ασυνήθιστο με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο χλευασμού. Σε κάποιες περιπτώσεις έχει δεχτεί επιθέσεις ακόμα και με πέτρες. Οι πολλές τρίχες που έχει σε όλο του το πρόσωπο του δημιουργούν συχνά προβλήματα στην αναπνοή και στην όραση του.

Πάντα στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένεια του. Εκείνος τονίζει πως έχει μάθει να ζει έτσι καθώς έχει αυτή την εικόνα σε όλη του τη ζωή. Ωστόσο πολλές φορές εύχεται να μην είχε αυτή την ασθένεια. Σε κανένα παιδί δεν αρέσει να φοβούνται να τον πλησιάσουν και να μην τον κάνουν παρέα χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Η οικογένεια έχει ζητήσει βοήθεια για το γιο τους, αλλά δεν υπάρχει καμία γνωστή θεραπεία για την πάθηση. Το όνειρο του είναι να γίνει αστυνομικός για να πιάσει όλους τους εγκληματίες αλλά και για να μην είναι βάρος για τους γονείς του όταν μεγαλώσουν “Έκαναν πολλά για μένα και δεν θέλω να τους ενοχλώ όταν γεράσουν, τονίζει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments