Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι ελεύθεροι Αόγκο και Μπερτολάτσι στη λίστα των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός: Οι ελεύθεροι Αόγκο και Μπερτολάτσι στη λίστα των ερυθρολεύκων
Ολυμπιακός: Σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές στρέφονται οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, με τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν τρεις μεταγραφές τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για τους Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ. Βέβαια η ενίσχυση μπορεί να συνεχιστεί, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με το «Sportime», οι «ερυθρόλευκοι» δε σταματούν να ρίχνουν ματιές σε παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Στην ομάδα δε θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο για έναν παίκτη, που θα έχει την ικανότητα να παίζει κυρίως ως αμυντικός μέσος, έχοντας ήδη δείξει ενδιαφέρν για δύο περιπτώσεις.

Ο λόγος γίνεται για τους Ντένις Αόγκο και Αντρέα Μπερτολάτσι. Ο πρώτος αποδεσμεύτηκε από τη Στουτγκάρδη στην αρχή του καλοκαιριού, ύστερα από δύο χρονιές στην ομάδα, μετρώντας 16 συμμετοχές την προηγούμενη χρονιά. Ο Ιταλός, από την πλευρά του, έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν, που το 2015 τον είχε αγοράσει έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρόμα, αλλά ποτέ στην ουσία δε βρήκε θέση στους «Ροσονέρι», μένοντας μόνο στις 4 συμμετοχές με σύνολο 139 λεπτών στο Europa League.

«Καταρχήν συμφωνία Σπόρτινγκ – Ολυμπιακού για Ποντένσε»

Σε καταρχήν συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να επιλύσει εξωδικαστικά το θέμα που είχε προκύψει μετά τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε ήρθε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων μετά τη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ βελτιώθηκαν και όπως αναφέρει η Record, οι δύο σύλλογοι έφτασαν σε καταρχήν συμφωνία, προκειμένου να επιλυθεί το θέμα που είχε δημιουργεί μετά τη μεταγραφή του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά την μετακίνηση του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος, είχε προσφύγει στα εγχώρια δικαστήρια και απειλούσε να πάει ακόμα και στο CAS, ζητώντας αποζημίωση για τη μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ.

Προς το παρόν πάντως ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τα Λιοντάρια, ωστόσο, όπως ενημέρωσε σχετικά ο πορτογαλικός σύλλογος, θα αποσύρει την καταγγελία που είχε κάνει στα δικαστήρια και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments