Διεθνή

Dorian: Φτάνει στις ΗΠΑ ο τυφώνας – Νεκρός ένας 8χρονος – Ακυρώνονται πτήσεις (vids)

Dorian: Φτάνει στις ΗΠΑ ο τυφώνας – Νεκρός ένας 8χρονος – Ακυρώνονται  πτήσεις (vids)
Dorian: Ανυπολόγιστες oi καταστροφές από το πέρασμα του τυφώνα Dorian. Νεκρό ένα 8χρονο αγόρι.

Dorian: Σαρώνει ό,τι βρίσκει στο διάβα του ο τυφώνας Dorian, καθώς οι άνεμοι του φαινομένου κατηγορίας 5 σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξαν και τα 300 χιλιόμετρα την ώρα. Ο πρώτος νεκρός του τυφώνα είναι ένα αγόρι 8 ετών από τα νησιά Αμπάκο, όπως έκανε γνωστό η γιαγιά του παιδιού μιλώντας στα ΜΜΕ. Την ίδια ώρα, αγνοείται η αδελφή του. Οι καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Ντόριαν σε πολλά νησιά των Μπαχαμών είναι ανυπολόγιστες. Σύμφωνα με το CNNi, που παρακολουθεί την πορεία του φυσικού φαινόμενου το οποίο συνεχίζει να πλήττει την περιοχή και αναμένεται να κατευθυνθεί προς τις ΗΠΑ τις επόμενες ώρες.

Ακυρώσεις  πτήσεων στη Φλόριντα

Πάνω από 600 είναι οι πτήσεις που ακυρώθηκαν για σήμερα στη Φλόριντα, αφού τα φαινόμενα που θα συνοδεύουν τον Dorian αναμένονται πολύ έντονα, καθώς ο κύριος όγκος του εκτιμάται ότι θα κινηθεί παράλληλα με την ακτογραμμή -αν και παραμένουν ανοικτά τα σενάρια για τηνπορεία του. Περίπου 120 πτήσεις ακυρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο, περί τις 100 στο αντίστοιχο του Λόντερντεϊλ και γύρω στις 50 στο Παλμ Μπιτς.

Κτήρια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, άλλα έχουν βυθιστεί κάτω από τόνους νερού, λόγω την πλημμυρών που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις που ακολουθούν τον Ντόριαν. Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να μείνουν μέσα στα καταφύγια και να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν σηκωθεί κύματα έως και επτά μέτρων.

Ο τυφώνας έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στις Μπαχάμες, όπως φαίνεται στα βίντεο που τράβηξαν κάτοικοι και τουρίστες. Οι μεγαλύτερες καταστροφές είναι στο σύμπλεγμα νησιών Αμπάκος, όπου οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, τα αυτοκίνητα έχουν βρεθεί αναποδογυρισμένα.

https://www.facebook.com/prinforma/videos/2397851276988586/

Dorian leaves behind devastation in the Bahamas

DEVASTATING: Video out of the Bahamas shows some of the catastrophic damage after Hurricane Dorian made landfall this afternoon as a Category 5 storm with maximum sustained winds of 185 miles per hour and wind gusts of 220 miles per hour.MORE: http://bit.ly/2ZB0d3r

Gepostet von FOX 13 News – Tampa Bay am Sonntag, 1. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments