Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (2/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (2/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (2/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (2/9/19).

Κριός

Υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στον έρωτα και τα οικονομικά αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιες γρήγορες προσθαφαιρέσεις θα σε οδηγήσουν σε σκέψεις, για το αν είναι απαραίτητα τα ποσά που ξοδεύεις, για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση τότε καλύτερα σκέψου καλά με το ταίρι σου, αν μπορείτε να διαθέσετε ένα συγκεκριμένο ποσό, για μια κοινή αγορά.

Ταύρος

Μπορεί να προσπάθησες με όλες σου τις δυνάμεις να διατηρήσεις τα σχέδια που αφορούν τα ερωτικά σου σε καλό δρόμο, αλλά θ’ ανακαλύψεις πως χρειάζεται περισσότερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Αντί να σε πιάσει απογοήτευση, προσπάθησε να διακρίνεις τις δυνατότητες που προσφέρονται. Γιατί μπορεί να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σου, κάτι γλυκό και ευχάριστο, αν ακολουθήσεις άκαμπτα, οποιαδήποτε αναγκαστική ατζέντα.

Δίδυμοι

Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, μια ισχυρή κι ενδιαφέρουσα πνευματική σύνδεση μ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει θα σχηματιστεί, σήμερα. Οι ανταλλαγές είναι πιθανό να υποστηρίζονται από μεγάλη ειλικρίνεια κι αυτή η λεκτική διαφάνεια, θα σε καθησυχάσει…. Γιατί οι συζητήσεις με το ταίρι σου γίνονται όλο και πιο ουσιαστικές, ακριβώς με τον τρόπο που θέλεις να γίνουν.

Καρκίνος

Αντιμετωπίζοντας μια κατάσταση στη σχέση σου ακριβώς ως έχει, μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις, πως την καταλαβαίνεις εντελώς. Ωστόσο, το ένστικτό σου, θα σε ενημερώσει πως υπάρχουν περισσότερα από αυτά που φαίνονται πως είναι προφανή. Καλά κάνεις και πιστεύεις ότι υπάρχουν περισσότερα που μπορείς να ανακαλύψεις αν προσπαθήσεις περισσότερο. Και είναι σημαντικό να το κάνεις…. αντί να μεταβείς σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Λέων

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον, που απαιτεί να πηδάμε όταν μας το λέει. Ακόμα κι αν αυτό το συγκεκριμένο αίτημα δεν γίνεται από σένα, κάποιος μπορεί να πιστέψει, ότι η ισορροπία δυνάμεων και ελέγχου είναι περισσότερο υπέρ του, παρά υπέρ σου. Αυτό θα σε κάνει ν’ αποφασίσεις, πως έχεις φτάσει στα όριά σου. Αν το ταίρι σου πιστεύει ότι οι ανάγκες του χαίρουν μεγαλύτερης προσοχής και πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις, πως χρειάζονται δύο, για ταγκό.

Παρθένος

Μπορεί να σου φανεί ελκυστική μια πτυχή της ρομαντικής σχέσης σου στο παρελθόν πιο ελκυστική, από την άνεση και την ασφάλεια που ζεις στο παρόν. Αν και προσφέρεται ένα πολύτιμο και χρήσιμο μάθημα κοιτάζοντας προς τα πίσω για λίγο, ένα εξίσου πολύτιμο και χρήσιμο μάθημα περιμένει να ανακαλυφθεί εδώ και τώρα. Τα οφέλη για την ερωτική σου ζωή, για τις αλλαγές και τις προσδοκίες σου, πρόκειται σύντομα να γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Ζυγός

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τον κόσμο του εραστή σου…. και πιθανόν με έναν τρόπο που θα απαιτήσει λίγη προσπάθεια εκ μέρους σου. Θα διαπιστώσεις ότι, διαδραματίζοντας ένα ιδιαίτερα γλυκό και ήρεμο ρόλο στη ζωή του συντρόφου σου, θα βελτιώσεις αισθητά και τη δική σου ζωή. Κάνε ό, τι μπορείς για να αγγίξεις την καρδιά του, και πιθανότατα θα βρεις ότι η δική σου, θα χαρεί περισσότερο κατά τη διαδικασία.

Σκορπιός

Θα ήταν χρήσιμο να αποδεχτείς ότι αυτό που αντιμετωπίζεις τώρα στα ερωτικά σου, είναι μάλλον ένα μικρό εμπόδιο, παρά ένα σημαντικό πρόβλημα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να το δεις σαν κάτι, υπερβολικό! Ό, τι και αν παρουσιάζεται, πρέπει να το θεωρήσεις επιλύσιμο και υπερβατό. Λίγο περισσότερο υπομονή και πειθαρχία, θα σε βοηθήσει να το δεις μ’ αυτό τον τρόπο.

Τοξότης

Για άλλη μια φορά θα σου υπενθυμίσω, ότι όλες οι θετικές αλλαγές είναι σταδιακές σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις που θέλεις να ζήσεις, στην ερωτική σου ζωή. Ίσως να μην είναι εύκολο. Αλλά είναι σημαντικό να πιστέψεις ότι θα σε βοηθήσουν ώστε να εξελιχθεί θαυμάσια, το ερωτικό σενάριο που λαχταράς. Κάνε ό, τι μπορείς για να βοηθήσεις…. και να το κάνεις, με ρυθμούς που μπορείς να διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Αν αντιμετωπίζεις σύγχυση ή αβεβαιότητα στη σχέση σου, τότε μην ανησυχείς, πως είσαι εσύ αυτή που έχει χάσει κάποια σημεία ή δε βλέπει κάτι με ακρίβεια. Φαίνεται πως έχεις ανταποκριθεί σε μια κατάσταση με τον σωστό τρόπο και συνεχίζεις να το κάνεις! Προς το παρόν, εμπιστέψου αυτό.

Υδροχόος

Ένα μέρος του εαυτού σου, θα είναι πρόθυμο να αγκαλιάσει την αλλαγή, αλλά θα έχεις ταυτόχρονα κάποιες επιφυλάξεις σχετικά μ’ αυτό. Ειδικά αν γνωρίζεις τις συνέπειες για τη σχέση σου. Ωστόσο προσπάθησε, να μην αφήσεις τέτοια συναισθήματα να σε αποθαρρύνουν να κάνεις τις αλλαγές, που γνωρίζεις βαθιά μέσα σου, πως είναι απαραίτητες. Ήρθε η ώρα να διερευνήσεις τις δυνατότητες, που κρύβονται μέσα στο άγνωστο. Δεν χρειάζεται να υπάρχει τίποτα που να σε αποθαρρύνει, για να το κάνεις.

Ιχθύες

Σήμερα, θα ήταν εύκολο να επικεντρωθείς στις αρνητικές πτυχές μιας ρύθμισης ή μιας πρόσφατης απόφασης που αφορά τα ερωτικά σου. Ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί, ότι κάτι θετικό έχει συμβεί και συνεχίζει να εξελίσσεται. Υπάρχει κάτι εξαιρετικά θετικό που αξίζει την προσοχή σου… και αν συνεχίσεις να εστιάζεις σ’ αυτό που πιστεύεις ότι έχει πάει στραβά, τότε υπάρχει περίπτωση να το παραβλέψεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments