Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (1/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (1/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (1/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (1/9/19).

Κριός

Σε ό, τι αφορά τον εκκεντρικό εργένικο τρόπο ζωής σας κάντε μια παύση. Συγκρατήστε τα έξοδά σας. Ψυχαγωγηθείτε στο σπίτι αντί να ξοδεύετε όλο σας το χρόνο και τα χρήματα στα μπαρ. Σκεφτείτε τα χρέη σας και προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ταύρος

Κρατήστε τους φίλους σας κοντά και τους εχθρούς σας πιο κοντά σας. Εξάλλου το μίσος απέχει ένα βήμα από την αγάπη. Ψάξτε στο παρελθόν σας και βρείτε ένα άτομο με το οποίο μοιραστήκατε μια ταραχώδη σχέση. Σίγουρα υπήρχε πάθος – ίσως είναι ώρα να το αναζωπυρώσετε.

Δίδυμοι

Η φλυαρία προκαλεί ανοησία, οπότε είναι καλή στιγμή για να εξασκήσετε τη συντομία στα λόγια σας. Πείτε όσο το δυνατόν λιγότερα και αφήστε το άλλο πρόσωπο να μιλάει. Καλά σχεδιασμένα αλλά αραιά σχόλια, θα σας κάνουν να φαίνεστε έξυπνοι και εκλεπτυσμένοι – ακαταμάχητος συνδυασμός.

Καρκίνος

Η σεξουαλική έλξη είναι υπέροχο πράγμα και δεν χρειάζεται καν να το πάτε μέχρι τέλους. Έχει να κάνει με την αφή και την όραση. Αν δείτε κάποιον/α να σας κοιτάει έντονα, γυρίστε και χτυπήστε απαλά τον γοφό σας αντί να τους πείτε γεια. Κρατήστε την αλληλεπίδραση σας χωρίς λόγια για όσο περισσότερο μπορείτε, για μια απόλυτα σέξι εμπειρία.

Λέων

Η κάψα αυτό το καλοκαιρινό βράδυ είναι αδιαμφισβήτητη. Αλλά είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, φροντίστε να προστατέψετε τον εαυτό σας και να έχετε πάντα μαζί σας προφυλακτικά. Αλλιώς μην προχωρήσετε παρακάτω. Η ζωή σας αξίζει πολύ περισσότερο.

Παρθένος

Βασιστείτε στην τεχνολογία για να βγείτε ραντεβού. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter, για να προσδώσετε αυθορμητισμό στην κοινωνική σας παρουσία. Φλερτάρετε και διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε.

Ζυγός

Η σωματική επαφή είναι στο πρόγραμμα απόψε. Βρείτε ευκαιρίες για να συνδεθείτε με κάποιον/α. Όχι κάτι απειλητικό ή υπερβολικά σεξουαλικό: Βάλτε το χέρι σας γύρω από τον/την σέξι τύπο/κοπέλα ή χτυπήστε τους στον ώμο και πείτε τους πόσο χαριτωμένοι είναι. Ξεκινήστε με σύντομα αλλά συχνά αγγίγματα και βάλτε περισσότερη ένταση όσο προχωράει η νύχτα.

Σκορπιός

Η μανία σας να διακόπτετε τους άλλους για να μιλήσετε, προκαλεί προβλήματα στην ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει όμως να υποκύψετε σε μια μεγαλύτερη δύναμη: Στο σεξ ή έστω στην επιθυμία να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Για να μπορέσετε να φλερτάρετε, θα πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε όλη την ώρα. Κάντε ερωτήσεις και ακούστε. Στους ανθρώπους αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους.

Τοξότης

Έχετε πάρει φωτιά σε πνευματικό επίπεδο σήμερα. Οπότε αντί να καίτε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα με αλκοόλ, καλό θα ήταν να επεκτείνετε τις γνώσεις σας: Πηγαίνετε σε μια γκαλερί, σε μια ανάγνωση βιβλίου ή σε μια διάλεξη. Μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά γύρω σας, διότι ίσως βρείτε κάποιο άλλο ανήσυχο πνεύμα σαν το δικό σας να σας κοιτάζει.

Αιγόκερως

Ο φόβος της απόρριψης σας χαλάει τα σχέδια. Ποιος νοιάζεται για το τι πιστεύουν οι άλλοι; Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, αν θέλετε να είστε καρδιοκατακτητές θα πρέπει να συμπεριφερθείτε ανάλογα. Ζητήστε το τηλέφωνο τους! Σίγουρα θα έχετε και απορρίψεις αλλά στο τέλος θα έχετε μαζέψει πολλές προτάσεις για ραντεβού.

Υδροχόος

Είναι επίσημο. Έχετε πέσει στο στόμα των κουτσομπόληδων. Αντί να ψάχνετε τον υπαίτιο για να του τρίξετε τα δόντια, αφήστε το να περάσει χωρίς να δίνετε σημασία. Είτε υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας στα κουτσομπολιά είτε όχι, φανείτε υπεράνω.

Ιχθύες

Καθώς μια δύσκολη κατάσταση στη δουλειά αρχίζει να ξεφεύγει από τα όρια, όλοι προσβλέπουν σε εσάς να κάνετε κάτι. Έχετε πάντα μια δημιουργική λύση έτοιμη σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μην μείνετε πίσω περιμένοντας κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενεργήσετε εσείς, όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments