Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (1/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (1/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (1/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (1/9/19).

Κριός

Υπάρχει περίπτωση, το πάθος των απόψεών σου, να εκδηλωθεί σαν πείσμα. Αυτό θα μπορούσε να σ’ ενθαρρύνει, να θεωρήσεις την ιδέα να έρθεις σε λεκτική αντιπαλότητα με τον εραστή σου, σαν κάτι πολύ συναρπαστικό. Ίσως γιατί θέλεις να δεις, αν νιώθει το ίδιο παθιασμένος για τις απόψεις του, όσο κι εσύ. Φυσικά γνωρίζεις ότι τελικά, θα συμβιβαστείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να σπρώξεις αυτή τη διαδικασία περισσότερο, από όσο είναι απαραίτητο.

Ταύρος

Ίσως νιώθεις αβέβαιη για το αν αντιμετωπίζεις κάτι που βασίζεται στη φαντασία σου ή είναι πραγματικό… και αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να απομονωθείς για να προσπαθήσεις να διακρίνεις αν το μυαλό ή η καδιά σου, κάνουν κόλπα. Αν θέλεις να το παίξεις εκ του ασφαλούς, τότε επικεντρώσου σε ό,τι είναι σταθερό και πραγματικό, παρά σε οτιδήποτε ιδεαλιστικό. Με λίγη προσοχή θα καταφέρεις να διαχωρίσεις, το γεγονός… από τη μυθοπλασία.

Δίδυμοι

Θα νιώσεις ευλογημένη, γιατί θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία κι ενθουσιασμό αυτή τη στιγμή και πολλούς τρόπους να τις αξιοποιήσεις και να εστιάσεις θετικά τα ερωτικά σου. Είναι πιθανό, ότι αν λειτουργήσεις μ’ αυτό τον τρόπο, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ένα επώδυνο επεισόδιο από το ερωτικό σου παρελθόν, που αρνείσαι να το αφήνεις να σε καταβάλλει, άλλο πια. Αντιμετωπίζοντάς το με θετικότητα, θα το δεις με τη σωστή προοπτική και θα το αποβάλλεις από μέσα σου – μόνιμα!

Καρκίνος

Θα κατανοήσεις ακριβέστερα ένα συγκεκριμένο θέμα απ’ ό,τι ο εραστής σου, αυτή τη στιγμή. Μην φοβάσαι να μιλήσεις με ειλικρίνεια για την προοπτική που βλέπεις στο θέμα, γιατί θ’ ανακαλύψεις ότι το ταίρι σου, δεν το έχει σκεφτεί τόσο πολύ, όσο εσύ. Αν δείξεις ευαισθησία, τότε είναι πολύ πιθανότερο να προχωρήσει θετικά η μεταξύ σας συζήτηση. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μόνο σαν κριτική.

Λέων

Ένα κύμα έμπνευσης θα βρει το δρόμο του προς το μέρος σου, και θα φέρει τη σχέση σου, σε άλλο επίπεδο. Ωστόσο, θα είναι σημαντικό να μην ενθουσιαστείς υπερβολικά με την ελπιδοφόρα μεγαλύτερη εικόνα… και να παραβλέψεις τα μικροσκοπικά βήματα που απαιτούνται για να φτάσεις από εκεί που είσαι σήμερα, εκεί που θέλεις, με τα ερωτικά σου. Μπορείς να αποκτήσεις την ορμή που χρειάζεσαι, διασφαλίζοντας ότι το εμπνευσμένο όραμά σου υποστηρίζεται από κοινή λογική και μεγάλη υπομονή. Και τα δύο θα σε βοηθήσουν περισσότερο, απ’ ό,τι οι βιαστικές ή ορμητικές κινήσεις.

Παρθένος

Όσο κι να προσπαθούσες να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου μέχρι πρόσφατα, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικευτείς και να μιλήσεις ειλικρινά. Ευτυχώς, ο ευφάνταστος τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς, θα εξασφαλίσει ότι τα λόγια σου, θ’ αγγίξουν βαθιά το αγαπημένο σου πρόσωπο. Όσο περισσότερο ανοίγεσαι στη σχέση σου, τόσο πιθανότερο είναι, να ανταποκριθεί και το ταίρι σου. Έχεις άφθονα συναισθήματα που θέλεις να μοιραστείς και θ’ ανακαλύψεις ότι και ο εραστής σου, έχει εξίσου πολλά, που θέλει ν’ αποκαλύψει επίσης!

Ζυγός

Ακόμη και αν νιώθεις πάθος για ένα τυχερό άτομο, θα μπορούσε να είναι ο φιλικός δεσμός που υπάρχει μεταξύ σας, που κάνει τη σχέση σας πιο ξεχωριστή ή δελεαστική. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα συνειδητοποιήσεις, πως κοιτάζεις ένα φίλο διαφορετικά κι’ αυτό που σήμερα είναι πλατωνικό, θα μπορούσε να γίνει παθιασμένο πιο γρήγορα από ό, τι νομίζεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει ένας ευχάριστος δεσμός εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το άλλο άτομο, που θα έχει δυνατά θεμέλια…. για να δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση.

Σκορπιός

Αν είσαι σε σχέση κι έχεις βρει πως ένα ρομαντικό σενάριο σε έχει καταβάλλει συναισθηματικά και σωματικά, τότε θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο διάστημα για να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να προχωρήσει κάτι ανάμεσα σε σένα και το ενδιαφερόμενο άτομο, τότε ίσως χρειαστεί ν’ αποστασιοποιηθείς για λίγο ή να γίνεις πιο μυστηριώδης!

Τοξότης

Παρόλο που είσαι σίγουρη πως έχει λύσει ένα ερωτικό ζήτημα στη σχέση σου, πολύ σύντομα, θα το βρεις πάλι μπροστά σου. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια κωλυσιεργία σε κάποια σχέδιά σου ή ίσως σ’ ένα συγκεκριμένο, ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, αν σκεφτείτε μαζί και κάνετε μικρά, προσεκτικά βήματα για να αντιμετωπίσετε το θέμα μία για πάντα, θα διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι μια εποχή που αξιολογείς τη διαφορά ανάμεσα στην αίσθηση της αγάπης και την αίσθηση της ύπαρξης. Αν χρειάζεσαι απαντήσεις, μπορεί να χρειαστεί να κοιτάξεις προς τα μέσα για να καθορίσεις τον ορισμό σου και για τις δύο…. διότι κάθε μία, μπορεί να είναι πολύ προσωπική για σένα. Ό, τι κι αν βρεις, πρόκειται να υιοθετήσεις μια διαφορετική άποψη για το τι χρειάζεσαι για να νιώσεις πιο ικανοποιημένη συναισθηματικά και σωματικά. Η αλήθεια που θα φανερωθεί, μπορεί να είναι μόνο διαφωτιστική.

Υδροχόος

Ένα σημαντικό μάθημα προσφέρεται σήμερα και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ερωτική σου σχέση. Ίσως, βλέποντας τις περιστάσεις που περιβάλλουν τις αλληλεπιδράσεις ή τις συζητήσεις με το ταίρι σου, μαθαίνεις κάτι πολύτιμο για τον εαυτό σου. Πάρ’ το σαν ένα σαφές σημάδι, για την εξέλιξή σου σαν άτομο… Ειδικά αν οι ανακαλύψεις σε βοηθήσουν να αλλάξεις ξεπερασμένες απόψεις ή πεποιθήσεις που σχετίζονται με τα ερωτικά σου θέματα. Όντας καλύτερο άτομο μέσα σου, θα σε κάνει καλύτερο άτομο και για το αντικείμενο του πόθου σου.

Ιχθύες

Θα υποβάλλεις σε μια άχρηστη αλυσιδωτή αντίδραση, τη σχέση σου. Όλα θα ξεκινήσουν από την ένταση, που θα οδηγήσει σε άγχος, κι αυτό σε αμφιβολίες…. καθώς και σε μια πληθώρα αρνητικών και μάλλον αβάσιμων σκέψεων. Δοκιμάστε να κοιτάξεις γύρω σου, για να δεις τα ερωτικά σου πιο αντικειμενικά ή ρεαλιστικά. Η φαντασία σου, μπορεί να επικεντρωθεί πολύ έντονα στα αρνητικά αποτελέσματα. Κι αν κάτι εξαντλήσει ή παρεμποδίσει το παθιασμένο δυναμικό σου, να ξέρεις πως αυτό θα συμβεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments