Αθλητισμός

Βραζιλία – Ελλάδα: Όταν ο Αντετοκούνμπο αρνήθηκε να βγει αλλαγή

Βραζιλία – Ελλάδα: Όταν ο Αντετοκούνμπο αρνήθηκε να βγει αλλαγή
Βραζιλία - Ελλάδα: Ο Γιάννης Αντετοκούνπο υπέπεσε σε τρίτο φάουλ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά αρνήθηκε να βγει αλλαγή.

Βραζιλία – Ελλάδα: Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Βραζιλία ήταν ένα σκληρό ντέρμπι από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα. Η «σελεσάο» κατάφερε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη με 79-78 κόντρα στην Ελλάδα, η οποία είχε προηγηθεί μέχρι και με +17 (40-23, 18′), αλλά «αυτοκτόνησε» και πλέον θα κληθεί να παίξει ένα ματς «τελικό» κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (5/3) για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ.

Ο σούπερ σταρ της «επίσημης αγαπημένης», Γιάννης Αντετοκούνμπο, κινήθηκε σε «ρηχά νερά», μετρώντας 13 πόντους, αλλά με αρκετά άσχημα ποσοστά εντός παιδιάς (3/7 σουτ), ενώ αντιμετώπισε και αρκετά μεγάλο πρόβλημα με τα φάουλ. Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις του παιχνιδιού.

Ο «Greek Freak» υπέπεσε στο τρίτο του προσωπικό φάουλ (επιθετικό πάνω στον Βαρεζάο) και στη συνέχεια αρνήθηκε να γίνει αλλαγή. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλησε να τον προστατεύσει από τα φάουλ, ο Γιάννης ήθελε να μείνει στο παρκέ, όμως τελικά έγινε η αλλαγή του με τον Παπαπέτρου, με τον Αντετοκούνμπο να έχει αρκετά παράπονα από την κίνηση αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments