Αθλητισμός

Βραζιλία – Ελλάδα: Προκαλούν τα βραζιλιάνικα Μέσα με σχόλια για τον Αντετοκούνμπο

Βραζιλία – Ελλάδα: Προκαλούν τα βραζιλιάνικα Μέσα με σχόλια για τον Αντετοκούνμπο
Βραζιλία - Ελλάδα: Ένα ιδιαίτερα προκλητικό λογοπαίγνιο με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε η μεγαλύτερη βραζιλιάνικη αθλητική ιστοσελίδα «globoesporte.globo.com».

Βραζιλία – Ελλάδα: Η Εθνική Βραζιλίας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, επικρατώντας με 79-78, μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι. Η «σελεσάο» βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με 17 πόντους, αλλά κατάφερε με μια μεγάλη ανατροπή να πάρει τη νίκη κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στη φάση των «16» του Μουντομπάσκετ.

Από την άλλη η Ελλάδα θα χρειαστεί πλέον να παίξει ένα ματς «τελικό» κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (5/3), όπου θα πρέπει να κερδίσει αν θέλει να ακολουθήσει την Βραζιλία στον επόμενο γύρο. Όπως είναι λογικό τα βραζιλιάνικα Μέσα έκαναν διθυραμβικά σχόλια για τη νίκη της εθνικής τους ομάδας κόντρα στην Ελλάδα. Μάλιστα, η μεγαλύτερη βραζιλιάνικη αθλητική ιστοσελίδα «globoesporte.globo.com» περιέγραψε με τον… προκλητικό τίτλο «Αντετο…ποιός;» το αποτέλεσμα αυτό.

Η ιστοσελίδα εκθειάζει την απόδοση του Άντερσον Βαρεζάο, ο οποίος μέτρησε 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η ελληνική ομάδα έπεσε σε έναν… τοίχο, υπενθυμίζοντας ότι η φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στο μπάσκετ είναι πολύ βαριά.

Βραζιλία – Ελλάδα: Όταν ο Αντετοκούνμπο αρνήθηκε να βγει αλλαγή

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Βραζιλία ήταν ένα σκληρό ντέρμπι από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα. Η «σελεσάο» κατάφερε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη με 79-78 κόντρα στην Ελλάδα, η οποία είχε προηγηθεί μέχρι και με +17 (40-23, 18′), αλλά «αυτοκτόνησε» και πλέον θα κληθεί να παίξει ένα ματς «τελικό» κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (5/3) για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ.

Ο σούπερ σταρ της «επίσημης αγαπημένης», Γιάννης Αντετοκούνμπο, κινήθηκε σε «ρηχά νερά», μετρώντας 13 πόντους, αλλά με αρκετά άσχημα ποσοστά εντός παιδιάς (3/7 σουτ), ενώ αντιμετώπισε και αρκετά μεγάλο πρόβλημα με τα φάουλ. Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις του παιχνιδιού.

Ο «Greek Freak» υπέπεσε στο τρίτο του προσωπικό φάουλ (επιθετικό πάνω στον Βαρεζάο) και στη συνέχεια αρνήθηκε να γίνει αλλαγή. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλησε να τον προστατεύσει από τα φάουλ, ο Γιάννης ήθελε να μείνει στο παρκέ, όμως τελικά έγινε η αλλαγή του με τον Παπαπέτρου, με τον Αντετοκούνμπο να έχει αρκετά παράπονα από την κίνηση αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments