Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ: Η πρόταση – έκπληξη και οι επιφυλάξεις του Ισπανού

Μανόλο Χιμένεθ: Η πρόταση – έκπληξη και οι επιφυλάξεις του Ισπανού
Μανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός έχει μια καλή πρόταση από την Κύπρο, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

Μανόλο Χιμένεθ: Τα… ρέστα τους δίνουν στον Απόλλωνα Λεμεσού για να φέρουν στην Κύπρο τον Ισπανό τεχνικό, για να αναλάβει να τρέξει την ομάδα. Τα χρήματα που προσφέρουν οι Κύπριοι, σύμφωνα με το Sportime είναι αρκετά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβόλαιο που του δίνουν είναι κοντά σε αυτό που είχε στην ΑΕΚ. Υπέρβαση για την κυπριακή ομάδα, που έχει δείξει πόσο πολύ τον ήθελε. Εκείνος, όμως, δεν ψήνεται.

Και το θέμα, όπως λέει στο περιβάλλον του, δεν είναι οικονομικό. Και να υπάρχει μία μικρή απόσταση εκεί, άλλο είναι το πρόβλημα. Το πλάνο δεν τον πείθει. Εκεί είναι οι μεγάλες του ενστάσεις και προτιμάει να μείνει εκτός και να περιμένει κάποια άλλη πρόταση. Μάλιστα, υπάρχει και μία ελληνική ομάδα που ψάχνει προπονητή και τον έχουν οι άνθρωποί της σε μεγάλη εκτίμηση. Για τον Άρη λέμε. Κίνηση, πάντως, έως τώρα δεν έχει γίνει.

Να σημειωθεί πως με το που βγει από το κάδρο ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Απόλλων Λεμεσού ενδέχεται να στραφεί και σε δύο Έλληνες. Οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Σάββας Παντελίδης.

Κορυφώνονται οι επαφές του Ίβιτς για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ

Η δύσκολη εβδομάδα της ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο της ομάδας πέρασε. Το πρόσημο μπορεί να θεωρηθεί θετικό, παρά τον αποκλεισμό από το Europa League. Η εμφάνιση στην Τουρκία και η νίκη στην Τρίπολη έδωσε μία ανάσα στην Ένωση, μέχρι να προχωρήσει στην απόκτηση νέου προπονητή.

Για το επόμενο 15νθημερο, λόγω της διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, οι παίκτες της ΑΕΚ θα αποφορτιστούν ψυχολογικά από τις έντονες τελευταίες εβδομάδες. Κυρίως όμως αναμένεται να μπουν σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα προκειμένου σιγά – σιγά να ανακτήσουν τη χαμένη τους φυσική κατάσταση.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς ψάχνει προπονητή και η αλήθεια είναι πως όσο γρηγορότερα τον έχει στα Σπάτα, τόσο το καλύτερο θα είναι. Σύμφωνα με το sportime.gr, το βασικότερο απ’ όλα βέβαια είναι αυτή τη φορά η ΑΕΚ να κάνει τη σωστή επιλογή στην τεχνική της ηγεσία. Οι επαφές με υποψήφιους τεχνικούς που έχει στο μπλοκάκι του ο Ιβιτς θα κορυφωθούν. Συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή είχαμε και χθες, τα επόμενα 24ώρα ωστόσο το τοπίο αναμένεται να αρχίσει να ξεδιαλύνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments