Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Παραμένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν

Νίκος Κωστένογλου: Παραμένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν
Νίκος Κωστένογλου: Πάρθηκε η απόφαση για την διατήρηση του 48χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη θέση του προπονητή της Ένωσης.

Νίκος Κωστένογλου: Στην τεχνική ηγεσία της “Ένωσης” για το υπόλοιπο της σεζόν θα παραμείνει ο 48χρονος κόουτς, που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός, αλλά οι εμφανίσεις στην Τραπεζούντα και στην Τρίπολη, οδήγησαν τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ίλια Ίβιτς στο να “κλειδώσει” την παραμονή του. Αφού εξέτασε όλες τις διαθέσιμες υποψηφιότητες, ο Ίβιτς κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερο το να παραμείνει ο Κωστένογλου, που έχει εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν… μεταμορφωμένοι στα δύο ματς που τους έχει καθοδηγήσει, παρά να πάει σε μία αμφίβολη λύση. Από τη στιγμή δε, που δεν προχώρησε το θέμα του Γκουστάβο Πογέτ, η επιλογή Κωστένογλου κέρδιζε πόντους. Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας, σειρά παίρνουν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Συγκεκριμένα, στόχος του Ίβιτς  είναι να ενισχυθεί το προπονητικό επιτελείο ώστε να διευκολυνθεί η δουλειά του κόουτς της “Ένωσης”.

Γι’ αυτό έμεινε ο Κωστένογλου

Ο Κωστένογλου πιστώθηκε την ολική μεταμόρφωση της ΑΕΚ που μια εβδομάδα πριν ήταν διαλυμένη αγωνιστικά εξαιτίας της… λαίλαπας Καρντόσο και κατάφερε μέσα σε τέσσερις μέρες να κερδίσει σε Τραπεζούντα και Τρίπολη με σημαντικότερο κι από τα δύο αποτελέσματα πως έδειξε ένα τελείως βελτιωμένο πρόσωπο.

Επίσης η παραμονή του ήταν και επιθυμία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι τους βοήθησε στην αλλαγή της ψυχολογίας και της συσπείρωσης μεταξύ τους. Δεν είναι τυχαίο πως ο Μάρκο Λιβάγια τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της παραμονής του 48χρονου στον πάγκο της ομάδας. Ο Κωστένογλου έχει και την αποδοχή της πλειοψηφίας του κόσμου που μετά το χάος με την προηγόυμενη κατάσταση είδε έναν άνθρωπο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να συμμαζεύει την ομάδα και να παρουσιάζει ένα σύνολο που αρμόζει στο όνομα της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments