Αθλητισμός

Τζακ Ρόντγουελ: Δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα για τον Παναθηναϊκό

Τζακ Ρόντγουελ: Δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα για τον Παναθηναϊκό
Τζακ Ρόντγουελ: Παραμένει ανοιχτό το ζήτημα με τον 28χρονο αμυντικό χαφ για τους "πράσινους".

Τζάκ Ρόντγουελ:  Σε αναζήτηση αμυντικού χαφ βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επεξεργάζονταν το ενδεχόμενο κίνησης για “εξάρι”, αλλά οι επεξεργασίες έγιναν… αναγκαιότητα μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3) και την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Παναθηναϊκός, πλην του αρχηγού του, δεν έχει άλλο καθαρό αμυντικό χαφ στην ενδεκάδα και ως εκ τούτου πρέπει να ενισχυθεί. Οι Νταμπίζας και Δώνης θα εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά των «ελεύθερων», έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την εξέταση παικτών που έχουν κάνει προετοιμασία, ούτως ώστε να μην χρειαστεί χρόνος για την αγωνιστική ενσωμάτωσή τους. Παράλληλα, εξακολουθεί να υπάρχει στο «κάδρο» και η περίπτωση του Ρόντγουελ. Ο 28χρονος Άγγλος αμυντικός χαφ δεν έχει βρει ομάδα, ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για την απόκτηση χαφ, οπότε το θέμα εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό.

Το θέμα Ρόντγουελ υπάρχει στον ορίζοντα εδώ και περίπου 1.5 μήνα. Ο Άγγλος αμυντικός χαφ είχε βάλει ως προτεραιότητα την εύρεση ομάδας στην πατρίδα του, ωστόσο δεν ήρθε ποτέ η πρόταση που περίμενε. Ο Παναθηναϊκός τον έφερε για συζητήσεις στην Ελλάδα και του έκανε τη μόνη σοβαρή πρόταση, ωστόσο ο Ρόντγουελ δεν έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε και αποχώρησε. Η υπόθεση παραμένει ζωντανή, καθώς αφενός ο Παναθηναϊκός “καίγεται” για την απόκτηση χαφ, ενώ ο Ρόντγουελ φοβάται να μη μείνει δίχως ομάδα μέχρι το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο, κάτι που θα τον κάνει να σκεφτεί αλλιώς την προοπτική του τριφυλλιού.

Η προοπτική για… Τζανδάρη

Μέχρι να φανεί αν θα συμβεί κάτι νέο με τον Ρόντγουελ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο καθαρό εξάρι να χρησιμοποιήσει, πλην Κουρμπέλη. Ο Πασχάλης Στάικος ανήκει πλέον στον ΟΦΗ, ο Εργκούς Κάτσε αποχώρησε στα τέλη της περασμένης σεζόν και κατέληξε στην ΑΕΛ. Η παρουσία των Χρήστου Δώνη και Αλεξανδρόπουλου θα ήταν μια λύση, αλλά οι εν λόγω παίκτες δεν είναι «καθαρά» αμυντικά χαφ.

Οπότε ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο δρόμους. Είτε να προχωρήσει το θέμα για τη μεταγραφή αμυντικού χαφ, αναζητώντας πλέον κάποιον ποδοσφαιριστή από την αγορά των ελεύθερων, είτε να κάνει… ένα βήμα πίσω με τον Τζανδάρη. Ο Φάνης Τζανδάρης είναι «παροπλισμένος» και δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οπότε, μια από τις σκέψεις του Δώνη, μέχρι να γυρίσει ο Κουρμπέλης, θα μπορούσε να είναι η επαναχρησιμοποίηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Πάντως, όλα θα φανούν στην πορεία, με το ενδεχόμενο της μεταγραφής να κερδίζει περισσότερους «πόντους» σε σχέση με την επαναφορά Τζανδάρη στο ροτέισον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments