Αθλητισμός

Σπόρτινγκ: Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τα δίχτυα της στο ελληνικό πρωτάθλημα

Σπόρτινγκ: Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τα δίχτυα της στο ελληνικό πρωτάθλημα
Σπόρτινγκ: Η αίσια κατάληξη της υπόθεσης του Ποντένσε, λοιπόν, επιτρέπει στον πορτογαλικό σύλλογο να κάνει το δικό του άνοιγμα στην χώρα μας.

Σπόρτινγκ: Η μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό και ο συμβιβασμός για τον Ντάνιελ Ποντένσε δεν αποκατέστησε μόνο τη σχέση της πορτογαλικής ομάδας με τους Πειραιώτες αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για τα «Λιοντάρια» και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τη «Sportday», η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ της Σπόρτιγνκ και του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντική για την πορτογαλική ομάδα, καθώς σχεδιάζει πια να διεισδύσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για περιπτώσεις παικτών, που μπορεί να την ενδιαφέρουν. Η ύπαρξη παικτών με προοπτική, καθώς ο παράγοντας του… γοήτρου με την Μπενφίκα, που εδώ και χρόνια κυριαρχεί στην ελληνική αγορά από τις ομάδες της χώρας, οδηγούν τη Σπόρτινγκ σε αυτό το μονοπάτι.

Η αίσια κατάληξη της υπόθεσης του Ποντένσε, λοιπόν, επιτρέπει στον σύλλογο να κάνει το δικό του άνοιγμα στην χώρα μας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να επιδιώξουν να αποκτήσουν κάποιον παίκτη και δεν πρέπει να προξενεί απορία, αν πάρουν ακόμη και παίκτη από τη Super League 1, έχοντας επαφή με μερικές ομάδες της.

Ντανιέλ Ποντένσε: Η συμφωνία Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε το δικαστικό θέμα με τη Σπόρτινγκ για τον Ντανιέλ Ποντένσε, προσφέροντας στην ομάδα της Λισαβόνας περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Record, τονίζοντας μάλιστα ότι ο δανεισμός του Μπρούνο Γκασπάρ στην ελληνική ομάδα ήταν και το έναυσμα για να βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το νομικό ζήτημα ανάμεσα στους δύο συλλόγους δεν υπάρχει πλέον, καθώς τα βρήκαν. «Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον Oλυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο επιχειρηματίας Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ», τονίζει η Record με τα σενάρια ότι οι σχέσεις Σπόρτινγκ και Ολυμπιακού είναι σε καλό σημείο να πληθαίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ποντένσε είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι μετά τα επεισόδια που είχαν σημειώσει οπαδοί της. Ο Ολυμπιακός πριν από έναν χρόνο δεν είχε δώσει κάποιο ποσό στα Λιοντάρια για την μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και σήμερα η εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments