Ελλάδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ του 28χρονου οδηγού

Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ του 28χρονου οδηγού
Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ βρέθηκε ο 28χρονος που σκότωσε τη γιαγιά και το εγγονάκι της.

Τραγωδία στο Αίγιο: Νέα εξέλιξη σχετικά με το τραγικό περιστατικό που συνέβη στις Καμάρες πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε μία γιαγιά με το εγγονάκι της και στη συνέχεια εγκατέλειψε το μέρος, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dete.gr. Το αλκοτέστ έδειξε ότι ο 28χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο, δίχως να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ποσότητα. Ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος έχει παυθεί από τα καθήκοντά του χτύπησε την 67χρονη γυναίκα και το λίγων μηνών εγγονάκι της στις 25 Αυγούστου κι έφυγε από την περιοχή.

Στη συνέχεια, έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να αυτοκτονήσει, όπως ανέφερε στην πρώτη του κατάθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο υπόμνημα που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ένας εκ των δικηγόρων του, αναφέροντας τα εξής: “Ο εντολέας μας δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Αμέσως μετά την πράξη αυτή, λόγω του ότι ο εντολέας μας είναι Σημαιοφόρος ΠΝ, επελήφθη η υπηρεσία του, αφού έγινε αντιληπτή η βαριά κατάθλιψη, από την οποία έπασχε. Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε, και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments