Διεθνή

Αυτό είναι το χωριό στο οποίο ζούνε 1800 ιερόδουλες

Αυτό είναι το χωριό στο οποίο ζούνε 1800 ιερόδουλες
Οι ιερόδουλες αποτελούν τον μισό πληθυσμό του χωριού.

Το χωριό αυτό θα μπορούσε άνετα να πάρει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Στο μέρος αυτό ζουν και εργάζονται 1.800 ιερόδουλες, οι οποίες αποτελούν σχεδόν τον μισό πληθυσμό του χωριού των 3.500 κατοίκων! Κάθε Σαββατοκύριακο γίνεται… χαμός, καθώς στο μέρος συρρέουν πάνω από 40.000 τουρίστες, με ξεκάθαρη στόχευση, η οποία… σίγουρα δεν αφορά τα αξιοθέατα της περιοχής. Θα το συναντήσετε και ως “χωριό της ακολασίας”, όπως το αποκαλούν πολλοί κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Κι αν αναρωτιέστε για τους λόγους που έφεραν τόσες πολλές ιερόδουλες σε ένα μέρος, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κυρίως ευθύνεται η οικονομική κατάσταση της αστυνομίας. Οι περικοπές “χαλάρωσαν” τους ελέγχους στην επαρχία και ως εκ τούτου, η κατάσταση δεν μπορεί να διατηρηθεί πλέον από τις Αρχές. Μάλιστα, το θέμα έχει φτάσει μέχρι και το ευρωκοινοβούλιο, καθώς στη πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρούνται οι κανόνες προστασίας, με τα σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα να έχουν γίνει κανόνας στα γύρω χωριά.

Το χωριό Λα Ζονκέρα βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και είναι πλέον παγκοσμίως γνωστό. Οι 3.500 μόνιμοι κάτοικοί του χωριού επιβιώνουν χάρη στον ερωτικό τουρισμό. Μετά την αλλαγή του νόμου περί πορνείας στη Γαλλία, δεκάδες σeξ clubs άνοιξαν στο χωριό και εγκαταστάθηκαν εκεί χιλιάδες γυναίκες, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments