Lifestyle

Μόνικα Μπελούτσι: Το απόλυτο θηλυκό στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Μόνικα Μπελούτσι: Το απόλυτο θηλυκό στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας
Το απόλυτο θηλυκό, Μόνικα Μπελούτσι, έδωσε το «παρών» στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Ομορφότερη από ποτέ, στα 54 χρόνια της, η Μόνικα Μπελούτσι απέδειξε τι θα πει φλογερό θηλυκό. Σε μια εμφάνιση επιτομή της θηλυκότητας και του στιλ, άκρως κλασική και μοντέρνα ταυτόχρονα, η Μόνικα Μπελούτσι που πριν λίγο καιρό απολάμβανε τις διακοπές της στην Πάρο, έσβησε όλες τις άλλες κυρίες στο κόκκινο χαλί. Φορώντας μια δαντελένια δημιουργία Dolce & Gabbana, σε κόκκινο χρώμα και σε σπανιόλικο στιλ, χωρίς άλλες υπερβολές σε μαλλιά και μακιγιάζ η Μόνικα Μπελούτσι ήταν η αδιαμφισβήτητη νικήτρια του κόκκινου χαλιού της Βενετίας.

Σέξι με διαφάνειες και ένα εμφανέστατο vintage κορμάκι από μέσα που αγκάλιαζε τις καμπύλες της απέδειξε ότι παραμένει ΤΟ απόλυτο θηλυκό. Παρότι πολλές κυρίες περπάτησαν στη Μόστρα και παρότι ήταν άκρως εντυπωσιακές, η Μόνικα Μπελούτσι απέδειξε ότι δεν είναι τα ρούχα που θα κάνουν τους φακούς να στραφούν προς το μέρος σου. Είναι κάτι πολύ παραπάνω, που πηγάζει από μέσα σου. Γνήσιο θηλυκό, η Μόνικα Μπελούτσι, στα 54 της χρόνια καταφέρνει να σαγηνεύει ακόμη τα πλήθη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments