Lifestyle

Τζάστιν Μπίμπερ: Η εξομολόγηση του για τα βαριά ναρκωτικά και την κακοποίηση

Τζάστιν Μπίμπερ: Η εξομολόγηση του για τα βαριά ναρκωτικά και την κακοποίηση
Τζάστιν Μπίμπερ: Έκανα πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις μου. Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος.

Τζάστιν Μπίμπερ: Ο Τζάστιν Μπίμπερ μπήκε από πολύ μικρός στη βιομηχανία της μουσικής αποκτώντας δόξα και χρήμα. Το πρώτο του μουσικό άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2010 και ήρθε πρώτο σε πολλές χώρες, με το «Baby» να έχει φτάσει τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Πέραν της μεγάλης του επιτυχίας υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του τραγουδιστή, την οποία μοιράστηκε ο ίδιος στο instagram. O Μπίμπερ είναι παντρεμένος με την Χέιλι Μπάλντουιν και φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να γράψει για τη ζωή του και να παραδεχτεί πολλά από αυτά που του έχουν προσάψει τα τελευταία χρόνια.

«Έχετε προσέξει τα στατιστικά των παιδιών – σταρ και την έκβαση της ζωής τους; Υπάρχει τρελή πίεση και αρμοδιότητες που πέφτουν πάνω σε ένα παιδί, του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα κι οι μετωπιαίοι λοβοί του (αποφάσεις) δεν είναι ακόμα αναπτυγμένοι. Ξέρετε, δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό σπίτι, οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, με καθόλου χρήματα, ακόμα νέοι κι επαναστάτες.

Όλος μου ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Από 13 χρονών αγοράκι από μικρή πόλη στο να με επαινούν αριστερά και δεξιά στον κόσμο, με εκατομμύρια να λένε πόσο με αγαπούσαν και πόσο απίστευτος είμαι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σεμνότητα έρχεται με την ηλικία. Ξεκίνησα να κάνω πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις μου.

Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος. Έγινα απόμακρος από όλους όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από ένα κέλυφος ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα σα να μην μπορούσα να το αλλάξω. Μου πήρε χρόνια να ανακάμψω από όλες αυτές τις κακές αποφάσεις, να φτιάξω χαλασμένες σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειες στις σχέσεις. Ευτυχώς, ο θεός με ευλόγησε με απίστευτους ανθρώπους που με αγαπούν για εμένα. Τώρα, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου ‘ΓΑΜΟΣ’! Που είναι μία απίστευτη νέα υποχρέωση. Μαθαίνεις υπομονή, εμπιστοσύνη, καλοσύνη, σεμνότητα και όλα αυτά τα πράγματα που έχει ένας καλός άνθρωπος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments