Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Θετικά μηνύματα για την παραμονή του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Θετικά μηνύματα για την παραμονή του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Δεν αποκλείεται να λήξει θετικά το "σίριαλ" με τον Παναθηναϊκό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η περίπτωση του 22χρονου άσου έχει μετατραπεί σε… σίριαλ. Οι πράσινοι έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Έλληνα εξτρέμ, αλλά δεν τα έχουν βρει μαζί του, με τον χρόνο να πιέζει τόσο το τριφύλλι, όσο και τον ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ουδείς θέλει να χαθεί ο Χατζηγιοβάνης έναντι… μηδενικού κέρδους, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο μπορεί να μείνει ελεύθερος. Από τη μεριά του Χατζηγιοβάνη, τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να αναζητούσε καλύτερη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα τις κεραίες του ανοιχτές προς το εξωτερικό, αλλά το καλοκαίρι δεν ήρθε η πρόταση που θα περίμενε τόσο εκείνος, όσο και ο Παναθηναϊκός κατ’ επέκτασιν.

Οπότε, τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε ένα σταυροδρόμι. Και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, τα πράγματα φαίνονται να οδεύουν προς τον ίδιο δρόμο με εκείνον που χάραξε ο Μπουζούκης. Την ανανέωση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χατζηγιοβάνης έχει κάνει επαναπροσέγγιση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού ώστε να βρεθεί μια λύση, με την πλευρά του να έχει διάθεση για υποχωρήσεις, όπως και η αντίστοιχη του Νίκου Νταμπίζα. Μέχρι τώρα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε ξεκάθαρη πολιτική όσον αφορά τις ανανεώσεις, δίχως να κάνει “εκπτώσεις” για κανέναν ποδοσφαιριστή, ακόμη κι αν επρόκειτο για τον Χατζηγιοβάνη που πέρσι, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των πρασίνων.

Έπειτα από ένα διάστημα “παγωμάρας”, τα πράγματα δείχνουν ότι μπαίνουν στη θέση τους. Όπως αναφέρει η Sportday, δεν αποκλείεται το όλο θέμα να λήξει θετικά και ο Χατζηγιοβάνης να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προτείνει ο Παναθηναϊκός. Αν συμβεί αυτό, τότε θα είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι μπορεί να ανεβάσει την απόδοσή του και πιθανότατα να φέρει αργά ή γρήγορα μια πρόταση από το εξωτερικό, που θα καλύπτει τόσο εκείνον, όσον και την ομάδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments