Αθλητισμός

Άρης: Πάει για λύση συμβολαίου ο Ντουάρτε

Άρης: Πάει για λύση συμβολαίου ο Ντουάρτε
Άρης: Ο Λέριν Ντουάρτε έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», καθώς παραμένει ακόμα υπέρβαρος, και αναζητείται η χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Άρης: Η μεταγραφή του Λέριν Ντουάρτε πριν από περίπου τρεις μήνες θεωρήθηκε μια «έξυπνη βόμβα» από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε, ο 29χρονος άσος είχε ήδη μια ιδιαίτερα μεγάλη καριέρα στην Ολλανδία, έχοντας αγωνιστεί στον Άγιαξ, αλλά και στις Χέρακλες Μπρέντα και Χέρενφεεν. Στις τάξεις του Άρη πίστεψαν πολύ στην απόκτηση του και θεώρησαν ότι θα μπορέσει να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως προσθήκη, η οποία θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί σε καμία περίπτωση.

Ο Ολλανδός μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος θεωρούσε ότι ήταν ανέτοιμος και γι’ αυτό τον άφηνε στον πάγκο. Η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, αλλά και η έλευση του Άγγελου Χαριστέα στη θέση του τεχνικού διευθυντή έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι θα υπάρχει αλλαγή πλεύσης και στην περίπτωση του Ντουάρτε. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» μίλησε με τον 29χρονο, προσπαθώντας να βρει τα «κουμπιά», ούτως ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Ωστόσο, ο Χαριστέας δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια άκρη με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή,  ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει παρουσιαστεί αρκετά υπέρβαρος από το ξεκίνημα τη σεζόν, κι έτσι έχει αποφασιστεί να λυθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ωστόσο, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Κι αυτό, διότι ο Ντουάρτε τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα, πίσω μόνο από εκείνο του Ιντέγε.

Άρης: Στη λίστα του ο Γκούτι

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα να επιθυμούν να βρουν στο συντομότερο δυνατόν τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ήδη, η λίστα των ιθυνόντων του Άρη έχει αρκετά ονόματα, με εκείνο του Γκούτι να ξεχωρίζει, λόγω της αίγλης του.

Όπως αναφέρει το «Sport24.gr», ο Ισπανός τεχνικός είναι μια από τις λύσεις που εξετάζουν ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Άρη. Ο 42χρονος συνδύασε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της, ενώ φόρεσε τη φανέλα των μερένγκες μέχρι το 2010. Τότε πήγε στην Τουρκία, αγωνίστηκε για μία σεζόν με την Μπεσίκτας, με τη φανέλα της οποίας έκλεισε την πλούσια καριέρα του.

Ο Γκούτι ξεκίνησε άμεσα την προπονητική του καριέρα (2013), αναλαμβάνοντας πόστο στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, από άλλο πόστο. Ανέλαβε βοηθός του πρώην προπονητή των μαύρων αετών και νυν ομοσπονδιακού της εθνικής Τουρκίας, Σενολ Γκιουνές. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Γκούτι είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments