Αθλητισμός

Δημήτρης Μελιόπουλος: Είχε σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο δύο ακόμη φορές

Δημήτρης Μελιόπουλος: Είχε σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο δύο ακόμη φορές
Δημήτρης Μελιόπουλος: Ο νεαρός Έλληνας μέσος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών, με τον ίδιο να έχει κάνει αυτή τη σκέψη δύο ακόμη φορές.

Δημήτρης Μελιόπουλος: Την πρόθεση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 19 του χρόνια εξέφρασε ο Δημήτρης Μελιόπουλος. Η συνάντηση που είχε την Τετάρτη (4/9) ο νεαρός παίκτης με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να αναιρέσει την αρχική του απόφαση και να συνεχίσει κανονικά την ποδοσφαιρική του καριέρα, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Ο 19χρονος μέσος παραμένει τον τελευταίο καιρό απογοητευμένος σχετικά με τις εξελίξεις που έχουν συμβεί γύρω από το όνομά του, ενώ η απόφαση του Άμπελ Φερέιρα να τον κόψει από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ τον έβαλε σε έντονες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στους αγωνιστικούς χώρους.

Σαν συνέπεια, ο Μελιόπουλος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας σχετικά με την απόφαση του να κρεμάσει πρώιμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τους ίδιους να κάνουν ότι μπορούν για να τον μεταπείσουν. Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δυο πλευρών, οι «ασπρόμαυροι» του έδωσαν ως μια προσωρινή λύση την προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, πρόταση που όμως δεν τον συγκίνησε.

Ο ίδιος φάνηκε να έχει πάρει την οριστική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του, αφού είναι πλήρως απογοητευμένος από την πορεία που έχει πάρει η ποδοσφαιρική του καριέρα. Έτσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αφοσιωθεί πλήρως στις σπουδές του και να αφήσει πίσω του το παρελθόν του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Μελιόπουλος: Ήθελε να σταματήσει όταν βρισκόταν στην Ξάνθη

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μελιόπουλος σκέφτηκε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο παρελθόν, ενώ αγωνιζόταν στην Ξάνθη, και μάλιστα όχι μια, αλλά δύο φορές. Εκεί, όμως, ήταν δίπλα του οι άνθρωποι της Ξάνθης και τον επανέφεραν στον… ίσιο δρόμο καταφέρνοντας να τον μεταπείσουν και να του δείξουν πως βρίσκονται στο πλευρό του.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, όμως, παρά την σκληρή προσπάθεια της, δεν μπόρεσε να μεταπείσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση πλέον να αποσυρθεί από τα γήπεδα. Αν μη τι άλλο ο «γάμος» των δύο πλευρών δεν κράτησε πολύ και οδεύει προς ένα «άδοξο» τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments