Αθλητισμός

Χρήστος Αλμπάνης: Κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη του Κωστένογλου

Χρήστος Αλμπάνης: Κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη του Κωστένογλου
Χρήστος Αλμπάνης: Ο Έλληνας εξτρέμ κερδίζει συνεχώς πόντους και δεν αποκλείεται ο Νίκος Κωστένογλου να τον χρησιμοποιήσει και βασικό μελλοντικά.

Χρήστος Αλμπάνης: Τον Μάιο του 2018, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ, κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Ριζούπολης, παίρνοντας μεταγραφή στην τότε, πρωταθλήτρια Ελλάδος. Την περασμένη σεζόν, βοήθησε τα μέγιστα, κάθε φορά που χρησιμοποιήθηκε και φέτος, ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο 25χρονος άσος.

Κι αυτό γιατί ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειχνε να μην τον υπολογίζει, ενώ και ο τραυματισμός του στο γόνατο τον άφησε αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, με τον ίδιο μάλιστα να χάνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης». Παράλληλα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα παραχωρηθεί δανεικός τη φετινή σεζόν, ούτως ώστε να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, η απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού και η έλευση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έφερε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τον Αλμπάνη.

Ο Έλληνας εξτρέμ πήρε την ευκαιρία του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη της ΑΕΚ (3-2), δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει στην «Ένωση». Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Αλμπάνης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκου Κωστένογλου και δεν αποκλείεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και ως βασικός, με τον ίδιο να γίνεται πλέον ενεργό μέρος του rotation των «κιτρινόμαυρων».

Βασίλης Μπάρκας: «Μάτια» για τον Έλληνα τερματοφύλακα στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία

Τις τελευταίες σεζόν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία στην καριέρα του. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος πέραν του ότι έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού στην «Ένωση», είναι και η πρώτη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ της Εθνικής Ελλάδος. Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και κερδίζει συνεχώς πόντους και θέσεις στις λίστες των σκάουτερ ανά την Ευρώπη, οι οποίοι και παρακολουθούν την περίπτωση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», αρκετά μάτια παρακολούθησαν τον Βασίλη Μπάρκα και στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία στο Τάμπερε, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0. παρουσία του κίπερ της ΑΕΚ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει Φινλανδίας, προσέλκυσαν στο γήπεδο ξένους σκάουτερ οι οποίοι παρακολουθούν με σταθερή συχνότητα τις εμφανίσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή και φροντίζουν να ανανεώσουν το report για λογαριασμό του. Το σκάουτινγκ γίνεται με τον Μπάρκα αγωνιζόμενο όχι μονάχα με τα γάντια της Ένωσης, αλλά και με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments