Αθλητισμός

Ελλάδα – ΗΠΑ: Ένταση μεταξύ Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπράουν

Ελλάδα – ΗΠΑ: Ένταση μεταξύ Θανάση Αντετοκούνμπο και Μπράουν
Ελλάδα - ΗΠΑ: Τι συνέβη μεταξύ του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Τζέιλεν Μπράουν μετά τη λήξη του ματς στη Σενζέν.

Ελλάδα – ΗΠΑ: Η Εθνική μας Ομάδα, αν και πάλεψε, τηρουμένων των αναλογιών, ιδιαίτερα στην άμυνα, δεν κατάφερε να κάνει την “έκπληξη” κόντρα στους Αμερικανούς. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου κράτησε τους Αμερικανούς στους 69 πόντους, αλλά σημείωσε μόλις 53, με την ήττα να έρχεται… φυσιολογικά. Μπορεί οι ΗΠΑ να μην… κόπιασαν ιδιαίτερα, αλλά οι διεθνείς μας κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, μεταξύ άλλων να δείχνει… ιδιαίτερο ζήλο στην άμυνα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, υπήρξε μια μικρή ένταση μεταξύ του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Τζέιλεν Μπράουν, μετά τη λήξη του ματς. Ο λόγος; Ο Μπράουν ζήτησε τον λόγο από τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και νυν των Μιλγουόκι Μπακς για ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Χάρισον Μπαρνς.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον Μπράουν, ο οποίος ζήτησε τον λόγο για τον Μπαρνς, με αποτέλεσμα αυτής της έντασης την… έλλειψη της καθιερωμένης χειραψίας μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως, το κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε μετά από λίγα λεπτά, καθώς πέρα από μερικές “μουρμούρες” μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, πάνω στην ένταση, δεν υπήρξε τίποτα σοβαρότερο.

Το ρεπορτάζ του Brian Windhorst

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments