Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Χάνει τις ελπίδες του για παραμονή ο Παναθηναϊκός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Χάνει τις ελπίδες του για παραμονή ο Παναθηναϊκός
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Οι ελπίδες για παραμονή του νεαρού στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Ωστόσο υπάρχει ένα ζήτημα που παραμένει ανοιχτό. Αυτό δεν είναι άλλο από το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός δεν έφερε κάποια αξιόλογη πρόταση για να πουληθεί και έτσι μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έμεινε στους “πράσινους”. Ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγους μήνες μπορεί να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία πως η πλευρά του Χατζηγιοβάνη έχει αλλάξει στάση και δεν είναι πλέον τόσο αρνητική στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Νταμπίζας έριξε τη μπάλα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Χάνει τις ελπίδες ο Παναθηναϊκός

“Πιστεύω ότι έχει καταλάβει ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον του. Αν επιλέξει να φύγει είναι σεβαστό. Αν ένα παιδί πιστεύει ότι αξίζει κάτι άλλο, η διαδικασία είναι εκεί για να το δείξει. Η μεταγραφή έρχεται για να διεκδικήσει τη θέση, δεν είναι μεταγραφή των 3-4 εκατομμυρίων ευρώ.Θεωρώ ότι ακόμα υπάρχει χώρος. Ο Τάσος έχει συμβόλαιο για άλλους 11 μήνες για να αλλάξει γνώμη.Η μπάλα είναι στα πόδια του Τάσου, έχω μιλήσει μαζί του και μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος”, ήταν τα λόγια του.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ρεαλιστικές πιθανότητες για αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχουν και πρέπει να φανεί, τι θα γίνει στο επόμενο διάστημα με την περίπτωσή του. Οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδενικές, αφενός γιατί ο Νταμπίζας δεν ανεβάζει την προσφορά του, αφετέρου επειδή ο Χατζηγιοβάνης θεωρεί, ότι τα χρήματα που ζητά και μπορεί να είναι πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να τα βρει στην αγορά ως ελεύθερος. Το πιο λογικό σενάριο, τη δεδομένη στιγμή, είναι ο παίκτης να συνεχίσει την προσπάθεια του να πάρει θέση στην ενδεκάδα από τον Γιώργο Δώνη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, για να περιοριστεί στο δεύτερο τη λήξη του συμβολαίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments