Αθλητισμός

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Υπέστη κάκωση στα πλευρά

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Υπέστη κάκωση στα πλευρά
Θανάσης Αντετοκούνμπο: Ο 26χρονος φόργουορντ των Μπακς αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η Εθνική μας Ομάδα ηττήθηκε με 69-53 από τις ΗΠΑ και πλέον χρειάζεται νίκη με 12 πόντους απέναντι στην Τσεχία τη Δευτέρα (11:30) και παράλληλα νίκη των Αμερικανών επί της Βραζιλίας για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Πέραν των αγωνιστικών, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και το επιτελείο του είχε το νου του και στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις μετά το τέλος του ματς με την ομάδα του Πόποβιτς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ, ο Θανάσης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Εν τέλει, η διάγνωση ήταν κάκωση πλευρών στα δεξιά, κάτι που σημαίνει το ότι ο 26χρονος φόργουορντ των Μπακς θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Τσεχία, η οποία θα κρίνει εάν θα υπάρξει συνέχεια για την Εθνική στο τουρνουά.

Όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της Εθνικής ομάδας, με το πέρας του αγώνα: «Κάκωση πλευρών στα δεξιά έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά την λήξη του αγώνα με τις ΗΠΑ, καθώς είχε ενοχλήσεις από χτύπημα που δέχτηκε από αγκώνα αντιπάλου σε φάση της αναμέτρησης».

Νεύρα μεταξύ Θανάση και Μπράουν

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, υπήρξε μια μικρή ένταση μεταξύ του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Τζέιλεν Μπράουν, μετά τη λήξη του ματς. Ο λόγος; Ο Μπράουν ζήτησε τον λόγο από τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και νυν των Μιλγουόκι Μπακς για ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Χάρισον Μπαρνς.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον Μπράουν, ο οποίος ζήτησε τον λόγο για τον Μπαρνς, με αποτέλεσμα αυτής της έντασης την… έλλειψη της καθιερωμένης χειραψίας μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως, το κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε μετά από λίγα λεπτά, καθώς πέρα από μερικές «μουρμούρες» μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, πάνω στην ένταση, δεν υπήρξε τίποτα σοβαρότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments