Οικονομία

Νότης Μηταράκης: Τελευταία ευκαιρία οι 120 δόσεις

Νότης  Μηταράκης: Τελευταία ευκαιρία οι 120 δόσεις
Νότης Μηταράκης: Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι στόχος της επόμενης τετραετίας, είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου.

Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε για τις 120 δόσεις πως πρόκειται για μια ευκαιρία που ο κόσμος πρέπει να εκμεταλλευτεί. Θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έστω και αν ακόμα δεν υπάρχει ο σωστός υπολογισμός των οφειλών του στο ΚΕΑΟ ή τον ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην χαθεί την προθεσμία.

Ο υφυπουργός εργασίας μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως ο πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει το όραμά του για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Μια χώρα που ανακτά την αξιοπρέπειά της, πατάει ξανά στα πόδια της, ανακτά τον δυναμισμό της.

Επιπλέον, ανέφερε πως στο πλαίσιο αυτό, θα τεθούν και οι εθνικές γραμμές πάνω σε καίρια ζητήματα της οικονομίας, όπως η μείωση φορολογικών βαρών, η ενίσχυση των επενδύσεων, η δημιουργία καλύτερων και ποιοτικότερων θέσεων εργασίας, η στήριξη των εργαζομένων, τα κίνητρα για θέσεις πλήρους απασχόλησης, ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης των συνταξιούχων καθώς και ο ψηφιακός χάρτης με το μετασχηματισμό που χρειάζεται η χώρα, ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί το δυναμισμό του 21ου αιώνα.

Επιπλέον, ο κ. Μηταράκης τόνισε πως βασικός στόχος της επόμενης τετραετίας, είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου, που θα θέσει ξανά τη χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments