Ελλάδα

Τραγωδία στην Κατερίνη: Γυναίκα αυτοκτόνησε όπως ο αδελφός της

Τραγωδία στην Κατερίνη: Γυναίκα αυτοκτόνησε όπως ο αδελφός της
Τραγωδία στην Κατερίνη: Γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, όπως είχε πράξει και ο αδελφός της, ένα χρόνο νωρίτερα.

Τραγωδία στην Κατερίνη: “Πάγωσε” η τοπική κοινωνία μαθαίνοντας τα νέα για την αυτοκτονία μίας γυναίκας. Συγκεκριμένα, η 44χρονη θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από μπαλκόνι που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Η 44χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, γεγονός που βύθισε στη θλίψη την οικογένειά της και τους γείτονές της. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η γυναίκα αυτή έκοψε το νήμα τ της ζωής όπως ακριβώς έκανε ο αδελφός της, ο οποίος έναν χρόνο νωρίτερα, βούτηξε προς τον θάνατο από το ίδιο μπαλκόνι.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα μερικές εβδομάδες μετά την αυτοκτονία ενός άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, στην Εύβοια.

Ο 57χρονος πατέρας δύο παιδιών που έμενε με την οικογένειά του στο χωριό, έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα η οποία βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα. Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι ο 57χρονος σχεδίαζε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη ενώ δεν άφησε και κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Νωρίτερα το πρωί είχε μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του για να τη φροντίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και έστρεψε την καραμπίνα επάνω του. Απίστευτο ήταν το σοκ για τη σύζυγο που τον βρήκε πυροβολημένο στο κεφάλι μέσα στο υπνοδωμάτιο. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Αλιβερίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments