Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (8/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (8/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή (8/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή (8/9/19).

Κριός 

Νιώθετε να επικρατήσει κάποιο χάος και αποδόμηση γύρω σας, αγαπητοί Κριοί. Αυτή η ατμόσφαιρα θολώνει την κρίση σας και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή πορεία για τα επόμενα βήματά σας. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό θα σας παράσχει επίσης ευκαιρίες και χρόνο: Έτσι θα μπορέσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά αλλά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

Προς το παρόν, αποφύγετε τις βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις. Αξιοποιήστε την όξυνση της μοναδικής διαίσθησης που διαθέτετε, για να προσεγγίσετε τους πάντες και τα πάντα πιο αντικειμενικά!

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό που επικρατεί θα σας γεμίσει ελπίδα και θα ανορθώσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα!

Αγαπητοί Ταύροι, αξιοποιήστε όλη αυτή την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σας. Μπορείτε τώρα να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο, ακόμα και σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό.

Να ξέρετε ότι πολλά άτομα του στενού σας κύκλου θα σταθούν στο πλάι σας, προκειμένου να διατηρήσετε ένα ευχάριστο και αρμονικό κλίμα στο περιβάλλον σας!

Δίδυμοι

Μπορείτε πλέον να δείτε τα πράγματα υπό μια εντελώς διαφορετική οπτική, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε αυτό σας βοηθά η απίστευτη διαύγεια που θα διέπει την σκέψη σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κρίνει λανθασμένα κάποιες καταστάσεις, γι’ αυτό έχετε κάνει δυσμενείς επιλογές. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Έχετε τα άστρα με το μέρος σας και με εστίαση στους στόχους σας, θα μπορέσετε να περάσετε στην υλοποίηση όλων όσων αποζητάτε!

Καρκίνος

Έχετε φορτώσει υπερβολικά το μυαλό τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του άγχους που νιώθετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Για να μην ξεπεράσετε τα όρια και των σωματικών σας αντοχών, πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο σας για ξεκούραση. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καθαρίσετε την σκέψη σας και να επαναφορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας. Μετά να αρχίσετε να διεκπεραιώνετε πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σας, με ένα βήμα κάθε φορά!

Λέων

Δυσχερείς εξελίξεις απρόσμενης φύσεως ενδέχεται να προκύπτουν από το πουθενά και να σας βγάζουν από την πορεία σας, αγαπητοί Λέοντες! Τα άστρα σας συμβουλεύουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αφήσετε τα πράγματα να προχωρήσουν αυτόνομα για λίγο. Εσείς πρέπει να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων, για να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στις νέες πραγματικότητες. Οι συναντήσεις που θα έχετε αυτή την περίοδο, θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε αρκετά προβλήματα που ίσως δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σας προσεγγίζουν αρκετές ευχάριστες εξελίξεις που θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας! Η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά σας θα αποτελέσουν τα εργαλεία για να στραφείτε στη θετική πλευρά της ζωής. Θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας τώρα που τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας. Μην διστάσετε να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον: Οι αλλαγές που θα κάνετε θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας, για να φτάσετε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας!

Ζυγός

Εστιάστε στην ψυχολογική σας προετοιμασία, αγαπητοί Ζυγοί: Πρόκειται να υποδεχθείτε κάποιες σπουδαίες εξελίξεις που σας προσεγγίζουν με ταχύ ρυθμό! Πρέπει να διατηρήσετε την οργανωτικότητά σας και τα πόδια σας να πατάνε γερά στο έδαφος. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και να χειριστείτε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Όταν αρχίσει να απομακρύνεται η ένταση, θα νιώσετε ότι οι καινούργιες συγκυρίες σας θέτουν σε πιο αίσια πορεία!

Σκορπιός

Έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες που σας δόθηκαν αλλά τις έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτες ως τώρα, αγαπητοί Σκορπιοί! Εκμεταλλευτείτε αυτό το άνοιγμα της τύχης για να αλλάξετε τη ροή της καθημερινότητάς σας. Έτσι θα επαναφέρετε την απαραίτητη ισορροπία στο σκεπτικό σας και θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Μόνο όταν συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και απαγκιστρωθείτε από τα εξωγενή προβλήματα, θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας χωρίς πίεση!

Τοξότης

Έχει φτάσει η στιγμή να απαρνηθείτε όλες τις ξεπερασμένες μεθόδους σας, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να αλλάξετε στρατηγική και σχεδιασμό, γιατί βλέπετε ότι αυτά που ακολουθείτε δεν έχουν αποτέλεσμα: Οι καταστάσεις εξελίσσονται με πιο απαιτητικούς και επιτακτικούς ρυθμούς απ’ όσο αναμένατε. Οργανωθείτε καλύτερα για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις αυτών των ημερών. Έχετε τα φόντα να χαράξετε την καινούργια πορεία σας με στόχο την επιτυχία!

Αιγόκερως

Τα άστρα σας χαμογελούν, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή η εύνοια σε συνδυασμό με τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, θα σας επιτρέψει να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα, αποβάλετε κάθε πρόβλημα που φαντάζει βαλτωμένο. Αν βελτιώσετε εσείς την οπτική σας, θα φτάσετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και μόνο!

Υδροχόος

Το πρόγραμμά σας είναι υπερβολικά φορτωμένο με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αγαπητοί Υδροχόοι! Ευτυχώς, η ενέργεια και ο δυναμισμός σας θα είναι στο ζενίθ και δεν θα δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε. Ακολουθήστε την πορεία που έχετε χαράξει και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να διατηρήσετε τη λογική και τον έλεγχο των αντιδράσεών σας!

Ιχθύες

Η ατμόσφαιρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις προστριβές, αγαπητοί Ιχθύες! Γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας, να είστε διακριτικοί έναντι των εξελίξεων και ελαστικοί στις συζητήσεις που θα μετάσχετε. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων, ενώ θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να βελτιώσετε την πορεία σας προς το μέλλον!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments