Πολιτισμός

Η σιωπή δεν είναι χρυσός: Η παράσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο θέατρο Broadway

Η σιωπή δεν είναι χρυσός: Η παράσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο θέατρο Broadway
Η σιωπή δεν είναι χρυσός: Πρόκειται για μια αληθινή βιογραφική ιστορία, που με τόλμη κι ευαισθησία μεταφέρει στη σκηνή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Σιωπή δεν είναι Χρυσός: Το Θέατρο Broadway ετοιμάζεται να υποδεχτεί από τις 4 Νοεμβρίου 2019, τη μουσικοθεατρική παράσταση του Μαυρίκιου Μαυρικίου, «Η Σιωπή δεν είναι Χρυσός», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μητρούση, η οποία αφορά την εξομολόγηση ενός αγοριού για όλα όσα έζησε στην προσπάθεια του να κυνηγήσει το όνειρο του.

«Η Σιωπή δεν είναι Χρυσός»

Είναι μια αληθινή βιογραφική ιστορία, που με τόλμη κι ευαισθησία μεταφέρει στη σκηνή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ένα έργο για το bullying, τον ρατσισμό, την οικογένεια και τη διαφορετικότητα. Ένα έργο βαθιά κοινωνικό, με έντονα στοιχεία μιούζικαλ.

Η διανομή

Πλάι στον Μαυρίκιο Μαυρίκιου που κρατάει τον κεντρικό ρόλο βρίσκονται οι πρωταγωνιστές Πασχάλης Τσαρούχας στο ρόλο του πατέρα και Ελευθερία Ρήγου στο ρόλο της μητέρας. Σημαντική είναι και η ερμηνεία του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα στο ρόλο του δάσκαλου. Την διανομή συμπληρώνουν οι Έφη Κιούκη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Άκης Δήμας, Νικόλας Γεωργανής, Χάρις Μερτίκα και Μανώλης Κατριαδάκης.

Ο θίασος ερμηνεύει τους ρόλους που ξεδιπλώνονται στην πλοκή της βιογραφικής ιστορίας του πρωταγωνιστή, τραγουδάει και χορεύει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments