Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Ετοιμάζεται να πάρει “μεταγραφή” από την ΑΕΚ

Εθνική Ελλάδος: Ετοιμάζεται να πάρει “μεταγραφή” από την ΑΕΚ
Εθνική Ελλάδος: Η «γαλανόλευκη» ετοιμάζεται να κλείσει «μεταγραφή» από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Εθνική Ελλάδος: Μπορεί η «γαλανόλευκη» να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της, καθώς δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν, αλλά ήδη προετοιμάζεται να κλείσει μια… μεταγραφή. Βέβαια, αυτή θα γίνει στο τεχνικό επιτελείο της, αφού το ρόστερ δεν γίνεται να αλλάξει. Εκεί προσθήκες και μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν έτσι κι αλλιώς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», o Νίκος Πανουργιάς αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην Εθνική σύντομα, μία «μεταγραφή», δηλαδή από την ΑΕΚ.

O νεαρός ήταν γυμναστής στην Ένωση, ωστόσο από το βράδυ της Δευτέρας (9/9) αποτελεί πλέον παρελθόν, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την «μεταγραφή» του στην Εθνική. Ο ίδιος βρισκόταν στην ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ανέλαβε τους «κιτρινόμαυρους» ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ παρέμεινε στο πόστο του τόσο μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, όσο και μετά από εκείνη του Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ το ίδιο συνέβη και στο ξεκίνημα του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Θεωρητικά θα μπορούσε να δουλεύει ταυτόχρονα και στα δύο, αλλά αυτό δεν το αποδέχτηκαν ούτε η ΑΕΚ, αλλά ούτε και η ΕΠΟ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο μέσο, μόνο λεπτομέρειες απομένουν για να φορέσει ο ίδιος τη φανέλα με το εθνόσημο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής πρέπει να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα του προπονητή της «γαλανόλευκης», καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο πόσο του ο Γιον φαν ΄τ Σιπ, αλλά ούτε και ποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση αποχώρησης.

Χριστόφορος Δασκαλάκης: Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο 16χρονος του Άρη

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να αναζητεί παίκτες για να κλείσει το ρόστερ της, ωστόσο μαζί με αυτούς έχει τα… μάτια της ανοιχτά και για νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξελιχθούν. Ένας απ’ αυτούς είναι ο ταλαντούχος, Χριστόφορος Δασκαλάκης.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει στην Ακαδημία του Άρη και είναι διεθνής στην Εθνική Under 19 τη δεδομένη στιγμή. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ τον έχει βάλει στο «σημάδι» και δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιχειρήσει να τον δελεάσει, ώστε τα πρώτα του «βήματα» ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να τα κάνει στα «χρώματά» της.

Ο γεννηθείς το 2003 παίκτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Αγίου Γεωργίου Μίκρας, ενώ μετά πέρασε και από τον ΠΑΟΚ, πριν βρεθεί τώρα στον Άρη. Η ΑΕΚ έχει προσέξει την περίπτωσή του και θα την παρακολουθεί, περιμένοντας για το πότε μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για την κίνησή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments