Αθλητισμός

Euro 2020: Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα της διοργάνωσης

Euro 2020: Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα της διοργάνωσης
Euro 2020: Σε μοναδική αποκάλυψη προχώρησε ο Τζώρτζης Ποφάντης κατά την παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1.

Euro 2020: Ο ΑΝΤ1 με πολύ γρήγορες κινήσεις, και εκμεταλλευόμενος το γεγονός οτιι η ΕΡΤ εφαρμόζει μία σφιχτή οικονομική πολιτική, έκανε την κίνηση ματ με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η είδηση ανακοινώθηκε επισήμως στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1.

Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, Τζώρτζης Ποφάντης, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενος ως ποδοσφαιρόφιλος. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 κατάφερε και εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας μεγάλης διοργάνωσης, μετά την προσπάθεια για το Μουντιάλ της Ρωσίας του 2018, όταν κατέθεσε πρόταση 9 εκατομμύρια ευρώ, πριν αυτό καταλήξει στην ΕΡΤ για 10,5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η αρμόδια εταιρεία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ζήτησε από την ΕΡΤ 8,5 εκατομμύρια ευρώ με την δημόσια τηλεόραση να αντιπροτείνει μείωση του κόστους. Όπως φαίνεται η πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν κοντά στις απαιτήσεις και έγινε το deal. Ο ΑΝΤ1 ενισχύει έτσι το πρόγραμμά του με μία εξαιρετικά δημοφιλή διοργάνωση, ακόμη και χωρίς τη συμμετοχής της Ελλάδας. Πρόκειται για την πρώτη φορά που είτε Euro είτε Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments