Video

Τροχαίο Ηράκλειο: Σοκαριστικό βίντεο από τη θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Τροχαίο Ηράκλειο: Σοκαριστικό βίντεο από τη θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με ΙΧ
Τροχαίο Ηράκλειο: Σοκάρει η εικόνα που έρχεται από κάμερα ασφαλείας και δείχνει τη σφοδρή σύγκρουση που έστειλε στον θάνατο έναν οδηγό μηχανής.

Τροχαίο Ηράκλειο: Εικόνες που πραγματικά σοκάρουν από το θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής (08-09-2019), στην λεωφόρο Παρλαμά στο Ηράκλειο, κατέγραψε καρέ – καρέ κάμερα κλειστού κυκλώματος από παρακείμενη επιχείρηση. Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, αυτοκίνητο βγαίνει εκτός πορείας, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούεται με διερχόμενη μηχανή. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης είναι ο οδηγός της μηχανής να εκσφενδονιστεί και να καταλήξει με ορμή αρκετά μέτρα μακριά, πίσω από τις προστατευτικές μπάρες, σε σταθμευμένο μηχανάκι.

Επίσης στο αποκλειστικό βίντεο του ΚΡΗΤΗ TV, φαίνεται καθαρά ότι πίσω από την μηχανή κινείται και άλλο όχημα, το οποίο εμπλέκεται στην σφοδρή σύγκρουση. Παρακολουθήστε το video με τις σκληρές εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ προχθές Κυριακή στο Γιόφυρο και καρέ-καρέ, μέσα από το βίντεο καταγράφεται η πορεία του θανάτου του άτυχου 50χρονου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος, ερχόμενος από το ρεύμα της Ηρακλείου-Μοιρών, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει στο αναπάντεχο…

Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πέφτει πάνω του Ι.Χ., του οποίου ο οδηγός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο για άγνωστη αιτία. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο μοτοσυκλετιστής, αφού πρώτα το κορμί του προσκρούει και στο όχημα που ακολουθεί της πορείας του, εκσφενδονίζεται σε παράδρομο, με τον 50χρονο μοτοσυκλετιστή να σκοτώνεται ακαριαία, ενώ ακόμη τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για τους επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν με τη μηχανή, και οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, είναι εκτός κινδύνου.

Έντρομοι οι οδηγοί διερχόμενων οχημάτων, όπως αποκαλύπτεται και μέσα από το βίντεο ντοκουμέντο, σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο μοτοσυκλετιστή, όμως συνειδητοποιούν δευτερόλεπτα αργότερα ότι είναι νεκρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments