Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (11/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (11/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (11/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (11/9/19).

  • κριός

Αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σχετικά με μια πρόσκληση ή μια πρόταση, άφησε λίγο περιθώριο…. για να βρεις το χρόνο ώστε να εξασφαλίσεις κάποιες πληροφορίες. Δεν πρέπει ν’ αγνοείς τους λόγους που σε κάνουν επιφυλακτική. Όμως μερικές φορές μπορεί να επισκιάσουν κάτι, που αξίζει μια πιο θετική προσέγγιση. Αν η επιφυλακτικότητά σου, οφείλεται σε κάτι άγνωστο για σένα, τότε έχεις την κοσμική βοήθεια για να θέσεις μερικά όρια! Η ανοικτή επικοινωνία, είναι το μόνο που χρειάζεται τώρα.

  • ταύρος

Ξέρεις πως αποπνέεις έναν αέρα αυθεντικότητας γύρω σου κι αυτό θα ενισχύσει την ελκυστικότητά σου. Αν ψάχνεις για κάποιον ειδικό, τότε θα ανακαλύψεις, ότι έρχεται στο δρόμο σου και θα μπορέσεις με τον ήρεμο και σίγουρο τρόπο σου, να του εξάψεις το ενδιαφέρον! Μπορείς να ξεχωρίσεις τώρα ανάμεσα στο πλήθος, γι’ αυτό….εκμεταλλεύσου την ευκαιρία.

  • δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, τότε οι επιφανειακές συζητήσεις πιθανότατα δεν θα σου επιτρέψουν να σπάσεις τον πάγο με έναν πιθανό εραστή. Η επιθυμία σου να δημιουργήσεις μια ισχυρότερη πνευματική σχέση, θα μπορούσε να μεταφέρει τη συζήτηση ανάμεσά σας σε εκπληκτικά εδάφη. Το γοητευτικό και κοινό υπόβαθρό σας, θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα σε πολλές δυνατότητες, για να τις εξερευνήσετε από κοινού.

  • καρκίνος

Ένα ανομολόγητο θέμα ανάμεσά σας, σύντομα θα γίνει ένα σημαντικό σημείο που θα πρέπει να εστιάσετε με το σύντροφό σου. Και οι δύο θα νιώσετε ευχαριστημένοι για μια κατάσταση ή μια ρύθμιση ώστε να τσεκάρετε μαζί το θέμα, με την πεποίθηση ότι το κατανοείτε και οι δύο! Ωστόσο, αυτό που έρχεται στο φως, μπορεί να δείχνει διαφορετικά. Φαίνεσαι πως θα ‘χεις να εκφράσεις μια άποψη – το ίδιο και το ταίρι σου.

  • λέων

Η τρέχουσα αστρολογική ευθυγράμμιση, είναι ιδανική για μια απόδραση με τον αγαπημένο σου. Θα μπορέσετε ν’ απολαύσετε χρόνο μαζί, μακριά από τα συνηθισμένα μέρη, κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να εμβαθύνετε τις συζητήσεις σας. Αν ένα συγκεκριμένο άτομο αποτελεί μέρος του παθιασμένου σου σχεδίου, τότε προσπάθησε να μην πιέσεις καταστάσεις και να μην κολλήσεις σε άκαμπτες ατζέντες. Άφησε αυτό που θέλει να εξελιχθεί, να το κάνει σταδιακά!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • παρθένος

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να εκτιμηθούν, σε ό,τι σε ανησυχεί με τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, συνδέσου με την αγάπη και την υποστήριξη που σε περιβάλλει και μην επιτρέψεις στη συστολή σου, να σε αποσυντονίσει ώστε να μην το προσέξεις. Αν είσαι σε σχέση, θα γνωρίζεις πόσο υποστηρικτικός ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο αγαπημένος σου. Και παρόλο που η σχέση σας, μπορεί να ενισχυθεί χωρίς κουβέντα… αν γίνει κάποια ανατίμηση από μεριάς σου, δε θα εκτιμηθεί!

  • ζυγός

Κάτι που κράταγες για τον εαυτό σου, θα συζητηθεί από το σύντροφό σου. Εντούτοις, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, χάρη σ’ αυτό. Να έχεις πίστη στο γεγονός, ότι αυτό που έρχεται στο φως είναι χρήσιμο και θα μπορούσε να κάνει πολλά, για να φέρει πρόοδο στο ερωτικό θέμα, για το οποίο ένιωθες ανησυχία ή ήσουν αναποφάσιστη!

  • σκορπιός

Η προσεκτική επιλογή των λέξεών σου, τόσο στον κοινωνικό σου κύκλο όσο και στον ερωτικό, θα σε βοηθήσει πολύ, τώρα! Μπορεί να έχεις την τάση, πρώτα να μιλάς και μετά να σκέφτεσαι…και θα αποδειχθεί άχρηστο όταν προσφέρεις κάποιες συμβουλές στον αγαπημένο σου ή όταν εκφράζεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Όσο σκέφτεσαι προσεκτικά αυτά που σκοπεύεις να πεις….τότε όλα θα είναι καλά.

  • τοξότης

Μια – δυο ιδέες που μπορεί να είχες απορρίψει στο παρελθόν, αξίζει να τις εξερευνήσεις ξανά. Όσο περισσότερο εμπλέκεις τον εραστή σου, με τα οράματα και τα σχέδιά σου, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να αγγίξουν την καρδιά του! Επειδή η ομαδική εργασία είναι απαραίτητη, για να μπορέσεις να εργαστείς για τα όνειρά σου. Μια στενή ένωση θα μπορούσε να διαμορφωθεί μέσα από τη συνεργασία σας και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι εντυπωσιακά, εντυπωσιακό!

  • αιγόκερως

Μπορεί να είναι ο τρόπος που ό,τι κάνεις φαίνεται εύκολο ή καταφέρνεις να βρεις άμεσες λύσεις, που σε κάνει να φαίνεσαι εξαιρετικά γοητευτική στα μάτια των άλλων ή ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αν έχεις εστιάσει σε έναν πιθανό εραστή, τότε να είσαι σίγουρη, ότι η αυτοπεποίθησή σου, δε θα περάσει απαρατήρητη. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, η ικανότητά σου να κάνεις κάποιον να εκστασιαστεί από σένα, δεν δείχνει κανένα σημάδι εξασθένισης. Είναι πραγματικά μια περίπτωση του στυλ «ή θα το χρησιμοποιήσεις ή θα το χάσεις».

  • υδροχόος

Η αντίληψή σου ή η εξυπνάδα σου να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές, θα είναι πολύ πρακτικό αυτή τη στιγμή, για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Θα μπορούσες να μάθεις πολλά κοιτάζοντας πέρα από το προφανές…. σε ό,τι λέει ή υπονοεί ο εραστής σου ή κάποιος που έχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για σένα. Αν τα λόγια του δεν κάνουν ξεκάθαρες τις σκέψεις του, τότε θα μπορέσεις να διαπιστώσεις, ότι οι λεπτές κινήσεις του, θα το κάνουν!

  • ιχθύες

Η επιρροή της Σελήνης θα σε ενθαρρύνει να απομονωθείς…. κι όχι μόνο από τον εραστή σου, αλλά από τον κόσμο γενικότερα. Να είσαι προετοιμασμένη πως κάποιοι θ’ αναρωτηθούν γιατί απομακρύνεσαι, αλλά έχεις τους λόγους σου, που τώρα θέλεις το χρόνο σου. Αν σχεδιάζεις να βρεθείς με το ταίρι σου, προσπάθησε να προγραμματίσεις κάποιες ήρεμες στιγμές, μόνο για σας τους δυο. Η απόσπαση της προσοχής, μπορεί να είναι καταλύτης για εντάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments