Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (10/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (10/9/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, την Τρίτη (10/9/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, την Τρίτη (10/9/19).

  • κριός

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεχτείς ότι μπορεί να έχεις περισσότερες από μία φανταστικές αντιλήψεις, που σχετίζονται με την αγάπη ή το ρομαντισμό και να εστιάσεις σ’ αυτό που ξέρεις πως είναι πραγματικό και απτό. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες και τις προθέσεις σου. Θα καταφέρεις μάλιστα, να πάψεις να ασχολείσαι με στάσεις ή πεποιθήσεις που συνδέονται με το παρελθόν. Για να ξεκινήσει μια νέα εποχή, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτόμυαλη και πιο τολμηρή όταν πρόκειται για μια σχέση, που θέλεις να εξελιχθεί.

  • ταύρος

Εμπιστέψου το ένστικτό σου, αν σου λέει πως μπορεί να συμβεί μια σημαντική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να εντοπίσεις ακριβώς τι αλλάζει, θα αισθάνεσαι πιο δεκτική στην αλλαγή, από όσο ένιωθες πρόσφατα. Αν μάλιστα νιώθεις και λίγο ενθουσιασμένη γι’ αυτό που συμβαίνει, τότε δεν είναι αβάσιμη η αίσθησή σου. Αν μπορείς να καταλάβεις την όλη εικόνα και να έχεις πίστη στο αποτέλεσμα που θέλεις, τότε μπορεί να γίνει δικό σου!

  • δίδυμοι

Αν νιώθεις ένταση ή αβεβαιότητα στη σχέση σου, τότε ίσως να οφείλεται σε κάποια ζητήματα που έχεις κρατήσει για τον εαυτό σου. Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα να κοιτάξεις μέσα σου για να δεις τι πρέπει ν’ αλλάξεις στον εαυτό σου, ώστε ν’ αποκαταστήσεις την ειρήνη και την αρμονία! Αυτό μάλιστα, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τη σχέση σου μ’ ένα νέο και πιο ρεαλιστικό φως! Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις ιδιότητες που σε βοηθούν να ενισχύσεις μια συγκεκριμένη σύνδεση…. κι όχι εκείνες που δημιουργούν ένταση, μέσα σ’ αυτήν.

  • καρκίνος

Η αποδοχή των συνθηκών της ερωτικής σου ζωής όπως είναι, δεν πρέπει να γίνει με αίσθημα παραίτησης. Αν μη τι άλλο, είναι καιρός να διακρίνεις το ρεαλιστικό από το φανταστικό, και το εφικτό από το ανέφικτο. Πρέπει να είσαι προσγειωμένη και πρακτική με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Ένα τολμηρό βήμα που φαίνεται πως θέλεις να κάνεις, θα υποστηρίζεται από το γεγονός, ότι συνδέεσαι μ’ αυτό – ή μ’ αυτόν – που γνωρίζεις, ότι η καρδιά σου θέλει πραγματικά.

  • λέων

Αν διαπιστώσεις ότι αισθάνεσαι πιο άνετα μέσα σου και η αισιοδοξία αντικαθιστά την απαισιοδοξία στη σχέση σου, τότε πίστεψε πως η θετική αύρα που εκπέμπεις, θα έχει χρήσιμο αποτέλεσμα και στο σύντροφό σου. Οι ελκτικές σου δυνάμεις μαγνητίζουν αυτή τη στιγμή…. και στέλνοντας μια ακτίνα θετικότητας, μπορείς να αυξήσεις αυτή τη δύναμη, πολλές φορές!

  • παρθένος

Θα σκεφτείς την ευθύνη που έχεις, απέναντι στο ταίρι σου αυτή τη στιγμή. Μέρος αυτής της διαδικασίας μπορεί να είναι το γεγονός, ότι κοιτάζεις βαθιά μέσα σου, τις στάσεις, τις απόψεις ή τις πεποιθήσεις που πρέπει να αλλάξεις, προτού καταφέρεις να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Επιτρέποντας στην εμπιστοσύνη να αντικαταστήσει τις αμφιβολίες, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τις θετικές ιδιότητες του αγαπημένου σου, αντί για τις ελλείψεις του. Η ενθάρρυνση για περισσότερη αγάπη στον κόσμο σου, προϋποθέτει την άνευ όρων προσφορά, σε πρώτη φάση.

  • ζυγός

Μπορεί να έχεις πάρει μόνο μια γεύση από κάτι μοναδικό σε μια σύνδεση και κατά πάσα πιθανότητα, θέλεις περισσότερα. Παρόλο που αυτό μπορεί να μην σε κάνει να σπεύσεις να βρεθείς σε μια βαθιά και παθιασμένη δέσμευση, εντούτοις θα σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και σ’ αυτόν, με τον οποίο θέλεις να έρθεις πιο κοντά. Μήπως είναι το γεγονός ότι αυτός που έχει εξάψει το ενδιαφέρον σου έχει μοναδικές, ασυνήθιστες ιδέες ή ακόμα και κάποια ταμπού;

  • σκορπιός

Κάπως, κάπου στην ερωτική σου ζωή ή μέσα στη σχέση σου, υπάρχει ένα μάθημα που χρειάζεται να το αναγνωρίσεις και να το δεχτείς. Αυτό μπορεί να γίνει αν προσαρμόσεις την προοπτική σου σ’ ένα συγκεκριμένο σενάριο και αν επιτρέψεις στη διαίσθησή σου να σε βοηθήσει να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης. Αρχικά είναι απαραίτητες η ευγένεια και η συμπόνια – και οι δύο πρέπει να στοχεύουν στον εαυτό σου, πριν τις προσφέρεις και σε κάποιον άλλο.

  • τοξότης

Θα μπορούσε να είναι η ερωτική σου ζωή που παρέχει τα ισχυρά θεμέλια που χρειάζεσαι…. όπως επίσης η δύναμη και η πεποίθηση, για να επιδιώξεις τουλάχιστον έναν σημαντικό ερωτικό στόχο, πιο αποφασιστικά. Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, μπορεί αναμφισβήτητα να ωφεληθεί από την πραγματικότητα και την αυθεντικότητα. Αυτό εξηγεί επίσης, ότι επιτρέπεις σε ό, τι αξίζει – και είναι θετικό και αισιόδοξο- να αντικαταστήσει αυτό που παραμονεύει στις σκιές, κι έχει λάβει πολύ μεγάλη προσοχή τελευταία.

  • αιγόκερως

Η επικοινωνία με τον εραστή σου, μπορεί να έχει περιοριστικές ή πιθανώς αμυντικές ιδιότητες, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φανείς ανυποχώρητη προστατεύοντας την άποψή σου, όταν πιθανώς ξέρεις, πως αν ακούσεις με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, θα σε εξυπηρετούσε καλύτερα. Αντί να δημιουργήσεις ένα περιττό και άχρηστο εμπόδιο για ένα συγκεκριμένο άτομο, προσπάθησε αντ’ αυτού να δείξεις αρκετή ακεραιότητα και ευαισθησία σε οποιαδήποτε συζήτηση ή ανταλλαγή, τώρα.

  • υδροχόος

Αν μπορείς να δείξεις τη γενναιόδωρη πλευρά σου, τότε θα δεις σύντομα κάποιες πολύ αξιοσημείωτες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί μόνο άφθονη θετικότητα, για να τη μοιραστείς με το ταίρι σου. Μια ειλικρινή πράξη καλοσύνης προς το αντικείμενο του πόθου σου, θα μπορούσε να είναι αρκετή, για να μετατρέψει κάτι προβλέψιμο σε ισχυρά παθιασμένο… πολύ γρήγορα.

  • ιχθύες

Για να εμβαθύνεις στη σχέση σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη που νιώθεις βαθιά μέσα σου. Δεν είναι καιρός για να κρύβεις ή να καταπνίγεις την ισχυρή ρομαντική ενέργεια που μπορεί να αξιοποιηθεί, για να σχηματίσει ή να ενισχύσει μια υπέροχη σχέση. Αν χρησιμοποιήσεις αυτήν την υπερδύναμη χωρίς διακρίσεις, τότε οι προθέσεις σου θα αντηχήσουν βαθιά μέσα στην καρδιά του αγαπημένου σου

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments