Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19)

Ζώδια σήμερα:  Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (9/9/19).

Κριός

Μπορείς να μεταμορφώσεις κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου θέματα αυτή τη στιγμή… και το πρώτο μέρος από όπου θα ξεκινήσεις θα είναι η αναζήτηση, αυτού που επιθυμείς ν’ αλλάξεις μέσα σου.

Έχεις ασυνήθιστη ενέργεια, που μπορεί να βελτιώσει ή να θεραπεύσει. Αν λοιπόν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου προσπαθώντας να βελτιωθείς, θα σε βοηθήσει να διώξεις κάποιους φόβους σου κατά τη διαδικασία.

Ταύρος

Θα νιώθεις πως κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Αλλά μπορείς να εξαφανίσεις κάθε σύγχυση ή αβεβαιότητα, αν είσαι πιο ευέλικτη με τα ερωτικά σου ζητήματα.

Όλα αυτά θ’ απαιτήσουν λίγο περισσότερη πίστη από πλευράς σου, στο ότι αξίζεις τη σταθερότητα και τη σιγουριά.

Αν είσαι πιο ανοιχτόμυαλη και ευπροσάρμοστη, μπορείς να μεταμορφώσεις κάτι πεζό, σε μαγεία…. μέσα σε δευτερόλεπτα.

Δίδυμοι

Η σωστή επικοινωνία με το ταίρι σου, σε όλα τα επίπεδα είναι πολύ σημαντική για σένα….και ειδικά τώρα. Αν νιώθεις ότι σε περιμένει μια δύσκολη ή αμήχανη συζήτηση με τον εραστή σου, τότε θα είναι απαραίτητο να επιλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου και να βεβαιωθείς ότι υποστηρίζονται από καλοσύνη και σεβασμό. Η ερωτική εξέλιξη της σχέσης σου, εξαρτάται λιγότερο από όσα λες και περισσότερο από το πώς τα λες. Το να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του εραστή σου, θα είναι ένα χρήσιμο πρώτο βήμα.

Καρκίνος

Η βελτίωση κάθε πτυχής της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να βασιστεί στο ότι πρέπει να δεχτείς, πως αξίζεις να έχεις ερωτική ζωή! Μπορείς ακόμη να είσαι σίγουρη πως αγαπώντας περισσότερο τον εαυτό σου, δε θα σου κάνει κακό. Για να προσφέρεις στον εραστή σου βαθιά και απόλυτη αγάπη, θα πρέπει πρώτα ν’ αγαπάς τον εαυτό σου! Όλα ξεκινούν, από το να είσαι απλά και μόνο αυθεντική!

Λέων

Έχεις μια φανταστική δυναμικότητα που μπορείς να την αξιοποιήσεις για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις την πιο μαγική σύνδεση ή αλληλεπίδραση με τον εραστή σου τώρα. Η βελτίωση της σχέσης σου θα χρειαστεί να είσαι δεκτική για να θεραπεύσεις πρώτα τα σημεία που χωλαίνουν και να προσφέρεις συγχώρεση. Να έχεις απόλυτη πίστη στις ειλικρινείς προθέσεις σου και ν’ αγκαλιάσεις τη θετικότητα που αναδύεται από την καρδιά σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείς να οδηγηθείς σ’ ένα εκπληκτικό ρομαντικό μέλλον.

Παρθένος

Φαίνεται να υπάρχει κάτι…. που θα σε ωθήσει ν’ απαγκιστρωθείς απ’ ό,τι σε συγκρατεί από την απόλαυση της ερωτικής σου ζωής. Έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ευάλωτη και ευαίσθητη, επειδή αυτές οι ιδιότητες φέρνουν μεγάλη αυθεντικότητα στα βαθύτερα συναισθήματα της καρδιάς σου. Αν βάλεις σαν προτεραιότητα τη θεραπεία της καρδιάς σου, τότε δε χρειάζεται να βιαστείς. Το να είσαι πιο φιλική κι ευγενική με τον εαυτό σου ή απελευθερώνοντας οποιαδήποτε ενοχικά συναισθήματα, θα σου εξασφαλίσει ότι η διαδικασία, θα ξεκινήσει σωστά.

Ζυγός

Αν η ένταση ή η αβεβαιότητα φαίνεται πως εντείνονται στη σχέση σου, τότε ανέλαβε να ψάξεις βαθιά μέσα σου, για συμπόνοια και καλοσύνη. Όντας οπλισμένη μ’ αυτά τα δύο, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιαδήποτε ερωτική πρόκληση προκύψει αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες επίσης να εκπλαγείς… με το τι μπορεί να συμβεί, όταν συνδυάζεις το πάθος, με τη συγχώρεση.

Σκορπιός

Τα λόγια σου θα έχουν σημαντική επιρροή αυτή τη στιγμή… και το πάθος που τα στηρίζει μπορεί να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά ή αρνητικά. Αντί να διαπληκτιστείς με τον εραστή σου, έχοντας αμετακίνητες απόψεις για μια ευαίσθητη υπόθεση, δοκίμασε να μιλήσεις ευγενικά και με συμπόνοια. Αυτό πιθανώς χρειάζεται ο εραστής σου, τώρα.

Τοξότης

Θα εκπλαγείς από το πώς μια μικρή προσαρμογή στη στάση σου, φέρνει κάτι διαφορετικό στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν μπορείς να λειτουργήσεις θετικά, εκεί που ένιωθες απαισιοδοξία πρόσφατα. Εστιάζοντας σε όσα ερωτικά σου θέματα μπορείς να νιώθεις ευγνωμοσύνη, μπορείς να φέρεις θετικές αλλαγές για να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου. Μην υποτιμάς την ισχυρή και θετική επιρροή, που προσφέρεις στη σχέση σου τώρα!

Αιγόκερως

Θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ότι κατανοείς ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στη σχέση σου. Όμως η πραγματικότητα…. θα μπορούσε να είναι εκπληκτική. Αν μη τι άλλο, ίσως ανακαλύψεις ότι είσαι αποφασισμένη να δημιουργήσεις την τέλεια εικόνα της ερωτικής σου ζωής και να κάνεις αλλαγές. Προσπάθησε να μην πιέσεις σκληρά ώστε η ερωτική σου ζωή, τα λειτουργεί σαν ρολόι με ανθεκτικές ρυθμίσεις και σταθερές αλλά άκαμπτες ατζέντες. Η ευελιξία και το ανοιχτό μυαλό θα σου προσφέρουν τις ευχάριστες, και παθιασμένες εμπειρίες που επιθυμείς!

Υδροχόος

Θα νιώθεις συναισθηματικά γενναιόδωρη αυτή τη στιγμή και θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να εστιάσεις στις πιο εμπνευσμένες πτυχές του συναισθηματικού σου κόσμου. Αυτό θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις το σημαντικό, από το ασήμαντο. Και αυτή η διαδικασία, θα υπογραμμίσει το σημείο που θα μπορούσε να υπάρχει μια βαθιά εδραιωμένη ζώνη άνεσης στα ερωτικά σου θέματα. Μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές και φυσικές σου ανάγκες ώστε να κάνεις κάτι για να απομακρυνθείς απ’ αυτή τη ζώνη…..και να μπορέσεις να χαρείς και απολαύσεις την ερωτική σου ζωή!

Ιχθύες

Ανεξάρτητα από το πόσο μπορείς να πιστεύεις πως βλέπεις με ακρίβεια μια κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου, ο εραστής σου μπορεί ν’ ακούει μόνο το κριτικό σου πνεύμα, όταν του γνωστοποιείς τις παρατηρήσεις σου. Θα ανακαλύψεις επίσης, ότι έχεις μια δυο παραπλανητικές αντιλήψεις που δεν είναι αλάνθαστες, όπως πιστεύεις! Μην κάνεις υποθέσεις με τα ερωτικά σου ζητήματα. Ακόμα κι αν λείπουν οι βασικές πληροφορίες, το καλύτερο θα ήταν να εστιάσεις στα γεγονότα.. Τουλάχιστον για τώρα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments