Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο του ποστάρισμα μετά το Μουντομπάσκετ (pic)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο του ποστάρισμα μετά το Μουντομπάσκετ (pic)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: O Greek Freak έστειλε το μήνυμά του μετά το τέλος της πορείας της Εθνικής Ομάδας στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, τηρουμένων των αναλογιών. Ο Greek Freak προσπάθησε να πάρει την Εθνική από το χέρι και να την οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά το ματς με τη Βραζιλία, αποδείχθηκε καταδικαστικό για τη συνέχεια. Παρά τη μάχη με τους Τσέχους, η διαφορά δεν καλύφθηκε και έτσι το όνειρο για μια διάκριση με τον Γιάννη ως ηγέτη πήρε… παράταση για τα επόμενα χρόνια. Ο MVP του NBA έβγαλε στο παρκέ το πάθος του, αλλά το ασφυκτικό μαρκάρισμα των αντιπάλων, οι κανόνες της FIBA τους οποίους δεν έχει συνηθίσει, αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για να λάμψει στο 100%.

Λίγη ώρα μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής από την Κίνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, στο οποίο η Ελλάδα τερμάτισε στην 11η θέση. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης έγραψε τα εξής: “Η ευλογία εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές μορφές. Ποτέ μην κάνεις δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο του Θεού”

Παράλληλα, υπήρξαν και πολλές “φωνές” που τόνιζαν ότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος χρησιμοποίησε λάθος τον σταρ του ΝΒΑ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε τα εξής για το θέμα: “Για τη χρησιμοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Ρωτήστε τον ίδιο τον Γιάννη για τη χρησιμοποίησή του. Στήσαμε την ομάδα με τον Γιάννη, οι άλλες ομάδες αντέδρασαν και εμείς δεν πετύχαμε να έχουμε διαφορετικές λύσεις.

Μπλοκαρίστηκε και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Τώρα για τη διαιτησία δεν θα μιλήσω. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα. Έχει καλά παιδιά που είναι στρατιώτες. Το πρόβλημα τραυματισμού του Κώστα Σλούκα και ένα μικροπρόβλημα του Γιάννη μας αποσυντόνισε. Γι’ αυτό δεν είχαμε ηρεμία για να δουλέψουμε, αλλά δεν ήταν ο παράγοντας που δεν πετύχαμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments