Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Τον θέλει στην Εθνική ο Φαν’τ Σιπ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Τον θέλει στην Εθνική ο Φαν’τ Σιπ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ο έμπειρος αμυντικός της Άρσεναλ είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό προπονητή για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ έχει ξεκινήσει την ολική ανανέωση της Εθνικής ομάδας, καθώς οι τελευταίες τραγικές εμφανίσεις και ο αποκλεισμό από την τελική φάση του Euro 2020 χτύπησαν πολλά καμπανάκια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Μεγάλος στόχος του Ολλανδού είναι να η ανταγωνιστική παρουσία της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Για να το πετύχει αυτό, ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ σκέφτεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας, διατηρώντας ωστόσο κάποιες «σταθερές» στον κορμό της ομάδας.  Μια απ’ αυτές είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον οποίο ο Φαν’τ Σιπ είχε συζήτηση μετά τα παιχνίδια με Φινλανδία και Λιχτενστάιν. Ο Ολλανδός θα επιχειρήσει να πείσει τον Παπασταθόπουλο, ότι ο ρόλος του στην ομάδα είναι κομβικός, θέλοντάς τον μέσα στην ένωση των παλιών με τους νέους παίκτες.

Bild για Κωνσταντινίδη: «Αυτός θα σώσει τους Έλληνες από την απόλυτη καταστροφή»

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει από τις 31 Ιουλίου χρέη τεχνικού διευθυντή στην Εθνική ομάδα και η Bild έκανε αφιέρωμα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που έπαιξε και σε Χέρτα, Ανόβερο και Κολωνία.Έχοντας παίξει σε τρεις ομάδες της Γερμανίας, ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι γνωστός στην συγκεκριμένη χώρα και με αφορμή το ότι από τον Ιούλιο είναι ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής μας ομάδας, η Bild ανέφερε σε σχετικό άρθρο: «Το μικρό Λιχτενστάιν ντρόπιασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 με το 1-1 στην Ελλάδα. Το Euro 2020 χάθηκε για την Ελλάδα. Τώρα, ο πρώην παίκτης της Χέρτα θα προσπαθήσει να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή και να τη βοηθήσει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ο Έλληνας (38 συμμετοχές με την Εθνική του) ήταν βασικός στη χρυσή ομάδα της Χέρτα, η οποία το 1999 έπαιξε στο Champions League με αντιπάλους μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Τσέλσι. Τώρα έχει νέα καθήκοντα στη χώρα του. Ο Κωνσταντινίδης υπέγραψε συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως τεχνικός διευθυντής. Είναι σχεδόν ο Όλιβερ Μπίερχοφ της Ελλάδας. Για τα επόμενα τρία χρόνια είναι υπεύθυνος για τη δομή όλων των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, από την U15 μέχρι τους άνδρες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments