Ελλάδα

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του βρέφους

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του βρέφους
Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του βρέφους και οι οποίες προκλήθηκαν όπως φαίνεται από τα χτυπήματα που δέχθηκε, όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και στα γύρω έπιπλα. 

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για το μόλις δύο μηνών βρέφος που έπεσε νεκρό έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από ροτβάιλερ  στα Γλυκά Νερά το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής εντόπισε στη σορό του βρέφους κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες επέφεραν το θάνατό του και οι οποίες προκλήθηκαν όπως φαίνεται από τα χτυπήματα που δέχθηκε, όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και στα γύρω έπιπλα. Η ιατροδικαστική έκθεση εστάλη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προκειμένου να ενταχθεί στη δικογραφία.

«Το χτυπούσε σε τοίχους και έπιπλα»

Σύμφωνα με την  κατάθεση που έδωσε στον Εισαγγελέα η τραγική μητέρα, ανέφερε πως «ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».

Η γυναίκα κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του ροτβάιλερ το άτυχο κοριτσάκι της και προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε το παιδί στο Παίδων Πεντέλης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να το σώσει.

Το χρονικό της τραγωδίας

Την ώρα της τραγωδίας, στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Κυκλάδων βρισκόταν μόνο η μητέρα μαζί με το δύο μηνών κοριτσάκι της και τον Βερόν, τον σκύλο ράτσας ροτβάιλερ της οικογένειας. Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, τα είχε πάει νωρίτερα ο πατέρας στο σχολείο.Το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο βρέφος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τη μητέρα να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να σώσει το μωρό της. Όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς, το ροτβάιλερ κατασπάραξε το κοριτσάκι της, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Στην κατάθεση της δήλωσε: «Ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι, ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ, που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».

Με δύναμη ψυχής κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του σκύλου το βρέφος και ως νοσηλεύτρια προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αυτοκίνητό της και μετέφερε στο Παίδων Πεντέλης το μωρό. Το προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να το επαναφέρει στη ζωή, αλλά όταν το βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο, στις 9:40 το πρωί, ήταν ήδη νεκρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments