Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η ατάκα για το φόρεμα της Νοτοπούλου και το αστείο για το Μετρό (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Η ατάκα για το φόρεμα της Νοτοπούλου και το αστείο για το Μετρό (vid)
Αλέξης Τσίπρας: Ευδιάθετος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε δύο ατάκες που έγιναν viral κατά την άφιξή του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όπως και τον πρόεδρο του Μεγάρου, Νικήτα Μυλόπουλο, να τον υποδέχονται. Μεταξύ των προσώπων που χαιρέτισαν τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο πρόεδρος του κόμματος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ενδυματολογική της επιλογή. “Στα κόκκινα σε βλέπω σήμερα”, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας το κόκκινο φόρεμα της κ. Νοτοπούλου. Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρα, ρίχνοντας τη δεύτερη ατάκα. “Ήρθα με το Μετρό, γι’ αυτό άργησα”, ανέφερε στον πρώην δήμαρχο της πόλης, σύμφωνα με το thefestival.gr!

Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα

H Κατερίνα Νοτοπούλου στα κόκκινα

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε επίσης με τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα επίσης, στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ το μεσημέρι αναμένεται έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς φορείς Βορείου Ελλάδας. Σύμφωνα με το thestival.gr, στη συνάντηση συμμετέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Δώρα Αυγέρη και Κυριακή Μάλαμα. Στη σύσκεψη δίνει το παρών και ο απερχόμενος πρόεδρος της Αττικό μετρό Γιάννης Μυλόπουλος, καθώς και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments