Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (13/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή (13/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (13/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (13/9/19).

  • Κριός

Η δίψα σας για επιτυχία μπορεί να σας εμποδίσει να προσέξετε ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Μην αφήσετε το ανταγωνιστικό σας πνεύμα να καταστρέψει τις πιθανότητες για ένα φλερτ στο γραφείο. Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν το μέλος μιας ομάδας αντί για κάποιον αδίστακτο δυνάστη που δεν βλέπει μπροστά του τίποτε άλλο εκτός από τη γραμμή τερματισμού.

  • Ταύρος

Δε μπορούν πάντα να μοιράζονται όλοι τα ιδανικά σας. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βάλτε τις προκαταλήψεις σας στην άκρη και δώστε και στους άλλους την ευκαιρία να εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους χωρίς να ανησυχούν ότι θα τους επικρίνετε.

  • Δίδυμοι

Οι τάσεις δυσαρέσκειας για την κοινωνική σας ζωή μπορεί να μπουν εμπόδιο στις πιθανότητές σας να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Η αρνητικότητα σας είναι απωθητική. Κρατήστε μια θετική στάση και σύντομα θα περιστοιχίζεστε από άτομα που θα αναζητούν την παρέα σας.

  • Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ακραία μέτρα προκειμένου να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας στην ερωτική σας ζωή. Με το να κάθεστε στον καναπέ και να βλέπετε όλη μέρα επαναλήψεις δεν θα γνωρίσετε κανένα καινούργιο άτομο. Μπείτε στο διαδίκτυο και δημιουργήστε ένα προφίλ για κάποιο καινούργιο site γνωριμιών. Στη συνέχεια, επιλέξτε κάποιον/α από τους πολλούς ενδιαφερόμενους που θα ανταποκριθούν.

  • Λέων

Ο αυτοσεβασμός σας δεν θα πρέπει να μπαίνει ποτέ υπό συζήτηση. Όταν βγαίνετε ραντεβού μην αφήνετε κανέναν να σας υποβιβάσει ή να σας περιπαίξει για να αισθανθεί πιο σημαντικός. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας και το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι.

  • Παρθένος

Αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες σας και επιδιώξτε ένα νέο φλερτ! Δεν θα καταφέρετε ποτέ να βιώσετε τον έρωτα αν διαρκώς χτίζετε τείχη γύρω από την καρδιά σας. Μερικές φορές θα πρέπει να ρισκάρετε να πληγωθείτε αν θέλετε να αισθανθείτε πραγματικά πώς είναι να ερωτεύεστε κεραυνοβόλα.

  • Ζυγός

Το παρελθόν σας κρύβει στοιχεία για μοτίβα συμπεριφοράς που οδηγούν σε αποτυχημένα ραντεβού, που θα πρέπει να αλλάξετε. Σκεφτείτε τον τρόπο που τερματίστηκαν διάφορες σχέσεις σας και γιατί. Μήπως ανεχτήκατε ασεβείς και καταστροφικές συμπεριφορές; Ή μήπως θεωρήσατε τους συντρόφους σας δεδομένους; Μάθετε από τα λάθη σας για να μην τα επαναλάβετε.

  • Σκορπιός

Σήμερα τα πηγαίνετε καλά με όλους. Χρησιμοποιήστε το προς όφελος σας πιάνοντας την κουβέντα σε καινούργια άτομα. Βγείτε έξω από τον συνήθη κοινωνικό σας κύκλο και κάντε καινούργιες γνωριμίες. Είτε περιμένετε στη στάση του λεωφορείου είτε βρίσκεστε σε ένα πάρτι, μιλήστε με κόσμο.

  • Τοξότης

Το να είστε ευθείς είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε την άποψή σας αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά σήμερα. Μην υπεκφεύγετε και μην μιλάτε με υπονοούμενα. Το άτομο στο οποίο απευθύνεται το μήνυμα που θέλετε να στείλετε δεν θα το καταλάβει, αν μιλάτε με μισόλογα.

  • Αιγόκερως

Μια θετική έκβαση βρίσκεται προ των πυλών. Συνεχίστε να οραματίζεστε την επιτυχία σας και θα συμβεί. Η αυτο-εκπληρούμενη προφητεία δεν είναι μύθος. Όσο περισσότερο πιστεύετε στον εαυτό σας και πασχίζετε για μία υποστηρικτική, υγιή σχέση, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα.

  • Υδροχόος

Σήμερα δεν ξέρετε γιατί τα πράγματα εξελίσσονται με αυτόν τον τρόπο. Αντί να ανησυχείτε για τον πιθανό αντίκτυπο των γεγονότων αυτών, καλό θα είναι να είστε πιο ανοιχτοί σε θετικές αλλαγές. Όλα εξαρτώνται από το πώς βλέπετε τα πράγματα. Να είστε αισιόδοξοι και όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

  • Ιχθύες

Οι φίλοι σας θέλουν να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας για τον έρωτα. Απλά να είστε επιφυλακτικοί με φίλους που θέλουν να σας κανονίσουν κάποιο προξενιό για να διασκεδάσουν οι ίδιοι. Κάποιοι άνθρωποι ευχαριστιούνται με την κακοτυχία των άλλων. Πριν συμφωνήσετε να βγείτε κάποιο κανονισμένο ραντεβού, φροντίστε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments