Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (11/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη (11/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (11/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (11/9/19).

  • Κριός

Η αναζήτηση του ιδανικού ερωτικού συντρόφου μπορεί να σας τρελάνει. Αντί να επικεντρώνεστε τόσο πολύ στο να βρείτε το τέλειο, γίνετε πιο ανοιχτοί την ιδέα ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

  • Ταύρος

Προσέξτε ποιος θα σας κανονίσει κάποιο ραντεβού στα τυφλά. Εμπιστευτείτε μόνο τους πιο στενούς σας φίλους που σας ξέρουν καλύτερα. Οι ερασιτέχνες προξενητές μπορεί να σας ζευγαρώσουν με βάτραχο αντί για πρίγκιπα.

  • Δίδυμοι

Μήπως μερικές φορές αισθάνεστε ότι όλος ο κόσμος μπαίνει εμπόδιο στην αναζήτησή σας για τον αληθινό έρωτα; Ελέγχετε περισσότερο τα πράγματα από όσο νομίζετε. Σήμερα πάρτε την απόφαση ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α. Το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

  • Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτό που είναι σωστό και σε αυτό που είναι πιο βολικό. Ζυγίστε όλες σας τις επιλογές πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

  • Λέων

Σήμερα σας ενοχλεί ιδιαίτερα η μικροπρέπεια, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε κάτι τέτοιο να σας χαλάσει τη μέρα. Αδιαφορήστε για τις ανούσιες κουβέντες των άλλων και επικεντρωθείτε σε πιο θετικά εγχειρήματα. Μην μπλέκεστε σε κουτσομπολιά και πισώπλατα μαχαιρώματα. Αφήστε τις μελοδραματικές καταστάσεις για το θέατρο.

  • Παρθένος

Σήμερα ξεπεράστε τυχόν εντάσεις επιστρατεύοντας το ιδιαίτερο χιούμορ σας. Το γέλιο μπορεί να ελαφρύνει τη μελαγχολία. Δείτε την αγαπημένη σας κωμική σειρά, πηγαίνετε να παρακολουθήσετε μια παράσταση stand-up comedy ή σκεφτείτε μια αστεία ιστορία για να τη μοιραστείτε με κάποιον φίλο που χρειάζεται ένα καλό γέλιο.

  • Ζυγός

Σήμερα όλοι γύρω σας αισθάνονται εξαιρετικά ευαίσθητοι, οπότε συμπεριφερθείτε προσεκτικά σε φίλους και υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για πειράγματα. Να ξέρετε ότι αν συνεχίσετε να τους κατσαδιάζετε θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

  • Σκορπιός

Όταν γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Είναι εύκολο να δαγκώσετε τη λαμαρίνα και να γοητευτείτε από τα ιδιαίτερα χαρίσματα κάποιου/κάποιας αλλά μακροπρόθεσμα θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

  • Τοξότης

Σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι αναπάντεχο. Ευτυχώς, θα είστε προετοιμασμένοι για όλα, αρκεί να παραμείνετε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και χαλαροί. Μην ξεσπάτε στον αγγελιαφόρο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην σχολιάσετε τίποτα μέχρι να επεξεργαστείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

  • Αιγόκερως

Ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει αυτόματα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να έχετε πίστη ότι κάποια από αυτές τις μέρες ο θεός Έρωτας θα σας φέρει κοντά με την αδερφή-ψυχή σας. Επιμείνετε στην αναζήτησή σας για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο – απλά αφήστε τον/την να έρθει με τον δικό του/της ρυθμό.

  • Υδροχόος

Οι ερωτικές επαφές στον χώρο εργασίας δεν είναι κάτι εύκολο. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται βολικό, όταν το πάθος χαθεί, η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ αμήχανη. Πριν προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο, σκεφτείτε όλες τις πιθανές εκβάσεις για να δείτε αν είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες.

  • Ιχθύες

Σήμερα κάποιος φίλος σας μπορεί να μοιραστεί μαζί σας ζουμερές λεπτομέρειες από την ερωτική του ζωή. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε την ιστορία αυτή με κάποιον/α που μπορεί να τη βρει διασκεδαστική αλλά αν το κάνετε θα μπείτε σε μπελάδες. Ράψτε το στόμα σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments