Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (12/9/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (12/9/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (12/9/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (12/9/19).

 • Κριός

Σήμερα είναι μια ιδανική στιγμή για να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς σε σχέση με τα συναισθήματά σας προς κάποιον/α καινούργιο/α. Αν βιώνετε τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα, εκφράστε το. Αν θα προτιμούσατε να μείνετε φίλοι με αυτό το άτομο, να είστε ευγενικοί όταν θα τους το πείτε.

 • Ταύρος

Σήμερα δεν είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να πάρετε ρίσκα. Μην ενεργήσετε παρορμητικά πριν μαζέψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε μια σωστή επιλογή. Καλό θα ήταν να αφήσετε τυχόν σημαντικές αποφάσεις για αργότερα. Μπορούν να περιμένουν.

 • Δίδυμοι

Ακόμη και αν ξέρετε ότι έχετε δίκιο, με το κήρυγμα δεν θα κερδίσετε τίποτα. Κάποιες φορές θα πρέπει να αφήνετε τους φίλους σας να κάνουν τα δικά τους λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Θα είστε πολύ καλύτεροι φίλοι, αν αντί για κριτική εκφράζετε συμπόνια.

 • Καρκίνος

Σήμερα κάντε κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σας – το αξίζετε. Βγείτε έξω για ένα πολυτελές δείπνο ή αγοράστε αυτό το συνολάκι που έχετε βάλει στο μάτι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να απαρνιέστε απλές απολαύσεις σαν και αυτές.

 • Λέων

Η αστείρευτη ενέργειά σας σάς φαίνεται χρήσιμη σήμερα, όταν όλοι οι άλλοι γύρω σας μοιάζουν να σέρνονται. Ενθαρρύνετε τους να σηκωθούν από τον καναπέ και να αρχίσουν να κάνουν τα πράγματα που ανέβαλλαν τόσο καιρό.

 • Παρθένος

Σήμερα πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Αυτή η ευέλικτη συμπεριφορά θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη όταν προκύψουν αναπάντεχα εμπόδια. Όσο λιγότερο άκαμπτοι είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σας προσεγγίσουν οι άλλοι.

 • Ζυγός

Ψάχνετε την ισορροπία ανάμεσα στην αφοσίωσή σας προς τους φίλους σας και στην επιθυμία σας να περάσετε χρόνο με κάποιον/α καινούργιο/α. Παρόλο που είναι συναρπαστικό να γνωρίζετε καλύτερα το αντικείμενο του πόθου σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε και τους φίλους σας. Μοιράστε ισότιμα το χρόνο σας.

 • Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε και να ξεστομίσετε κάτι που θα μετανιώσετε. Αντί να προσποιείστε ότι δε συνέβη τίποτα, αναγνωρίστε το λάθος σας και επανορθώστε άμεσα. Η φιλία είναι πιο σημαντική από την περηφάνια σας.

 • Τοξότης

Σήμερα η αυτοπεποίθησή σας χρειάζεται λίγο σπρώξιμο. Επικοινωνήστε με κάποιο φίλο που πάντα καταφέρνει να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας ενθαρρύνει θετικά. Ζητήστε τους να σας εμψυχώσουν. Δεν θα απογοητευτείτε με τα αποτελέσματα.

 • Αιγόκερως

Κάποιο καινούργιο πρόσωπο βρίσκει αναζωογονητικές τις απόψεις σας για τον έρωτα. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σας μοιάζουν απαθείς, η δική σας παθιασμένη αναζήτηση για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο τους δίνει ελπίδες ότι ο θεός Έρωτας θα κάνει το θαύμα του.

 • Υδροχόος

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων των φίλων σας. Κάντε παρέα με κοινούς φίλους για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Όσο περισσότερα άτομα γνωρίζετε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

 • Ιχθύες

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Ξεχωρίζετε για τις ισχυρές σας απόψεις, αλλά σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε κήρυγμα. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό τώρα. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης