Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη η Κ19

Παναθηναϊκός: Με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη η Κ19
Παναθηναϊκός: Με πούλμαν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η ομάδα νέων του "τριφυλλιού" για το παιχνίδι με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι έχουν παραδοσιακά μια από τις δυνατότερες ομάδες στα πρωταθλήματα νέων. Στη φετινή Super League Κ19 ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα έχοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9, 13:00) στο γήπεδο του ΠΑΟΝΕ.

Η ομάδα του Σωτήρη Σελαϋδόπουλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες Σπύρου Τζαβίδα στην προσπάθειά τους να πετύχουν το 3Χ3. Αξίζει να τονιστεί, πάντως, ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε, διότι μετέβη οδικώς με πούλμαν στην Θεσσαλονίκη.

Φάουστο Τιένθα: Αυτό είναι το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών, ο Νίκος Νταμπίζας βρήκε τον… εκλεκτό για την ενίσχυση στα χαφ. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία και ανακοίνωσαν τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ, Φάουστο Τιένζα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Εξτρεμαδούρα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Νταμπίζας προχώρησε στη συγκεκριμένη επιλογή ήταν το κασέ του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τη Sportday, ο Φάουστο δεν θα λαμβάνει πάνω από 100.000 ευρώ ετησίως, έχοντας ένα από τα μικρότερα συμβόλαια, ανάμεσα στους εννέα ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο τριφύλλι το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments