Ελλάδα

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων – Κυκλώματα τα πουλούσαν έξω από την ΑΣΟΕΕ

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων – Κυκλώματα τα πουλούσαν έξω από την  ΑΣΟΕΕ
Πρόκειται για 37χρονο ομογενή από το Καζακστάν και εξετάζεται η διασύνδεσή του με άλλα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Χειροπέδες σε έναν ομογενή από το Καζακστάν που θεωρείται ο μεγαλύτερος προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων, των κυκλωμάτων που τα διακινούσαν έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έβαλαν οι αστυνομικοί το πρωί του Σαββάτου. Ο 37χρονος συνελήφθη σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε στα Καμίνια προκειμένου να συγκεντρώνει μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Από την αποθήκη στα Καμίνια μετέφερε τα λαθραία τσιγάρα με αυτοκίνητο και τα διοχέτευε σε αλλοδαπούς που τα διέθεταν στη συνέχεια προς πώληση έξω από Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν από την αποθήκη περίπου 16.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 2.000 πακέτα λαθραίων καπνικών προϊόντων καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 37χρονος για τη μεταφορά τους.

Για τη σύλληψή του και τον εντοπισμό της αποθήκης προηγήθηκε μεθοδική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση του συλληφθέντα στο πεδίο της εμπορίας και διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων και κυρίως στον τομέα του εφοδιασμού των κυκλωμάτων που τα πωλούσαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από τα δεδομένα της έρευνας προκύπτει η «επαγγελματικού» τύπου εμπλοκή του συλληφθέντα στα κυκλώματα εμπορίας και διάθεσης λαθραίων τσιγάρων και για το λόγο αυτό η ερευνητική διαδικασία συνεχίζεται, προκειμένου να αποκαλυφθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας του και οι διασυνδέσεις του με άλλα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Ο συλληφθείς με την ποινική δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments