Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο κόσμος είχε το μυαλό του στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ο κόσμος είχε το μυαλό του στον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: O κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με μεγαλύτερη ανηπομονησία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρά αυτό με την Τότεναμ.

Ολυμπιακός: Σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει με κάθε επισημότητα στους ομίλους του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν την Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Λίγες μέρες αργότερα, ο Πέδρο Μαρτίνς και η ομάδα του θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο μεγαλύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος μας.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη. Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο και αυτό ήταν κάτι που ικανοποίησε τους «ερυθρόλευκους». Με τους οργανωμένους οπαδούς να δείχνουν πως περιμένουν πως και πως να δουν την ομάδα τους με τον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή μέσα στο ΟΑΚΑ. Φώναξε συνθήματα ο κόσμος για νίκη την άλλη Κυριακή παρά το γεγονός ότι προηγείται η αναμέτρηση με τους Άγγλους. Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ματς των «αιωνίων» σε όποια αγωνιστική κατάσταση και να βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Πέδρο Μαρτίνς: «Γκάζωσε» τους παίκτες στο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τον Βόλο και να μη σκέφτεται το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Τότεναμ. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς και θα περίμενε κανείς ότι οι Πειραιώτες θα τελείωναν γρήγορα το ματς. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τις φωνές στην ανάπαυλα, κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες του, αφού η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν αυτή που περίμενε να δει. Η… κατσάδα ωστόσο έπιασε τελικά τόσο, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένος στην επανάληψη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments