Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: “Γκάζωσε” τους παίκτες στο ημίχρονο

Πέδρο Μαρτίνς: “Γκάζωσε” τους παίκτες στο ημίχρονο
Πέδρο Μαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ήρθε το ξέσπασμα.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τον Βόλο και να μη σκέφτεται το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Τότεναμ. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς και θα περίμενε κανείς ότι οι Πειραιώτες θα τελείωναν γρήγορα το ματς. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τις φωνές στην ανάπαυλα, κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες του, αφού η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν αυτή που περίμενε να δει. Η… κατσάδα ωστόσο έπιασε τελικά τόσο, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένος στην επανάληψη, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Πως ήρθε η νίκη κόντρα στον Βόλο

Άνετο βράδυ στο Φάληρο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα και πλέον προσανατολίζεται στο ματς με την Τότεναμ. Το γρήγορο γκολ του Γκιγιέρμε (12΄) που έχτισε έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτήρα στην παρτίδα. Και βέβαια το εντυπωσιακό εικοσάλεπτο στο φινάλε.

Εκεί που οι Πειραιώτες με την εμπειρία τους, τιμώρησαν την προσπάθεια του Βόλου να σταθεί ψηλά και να πιέσει αναζητώντας την ισοφάριση. Κατηφόρισε ο αγωνιστικός χώρος. Από το 72΄ (Ελ Αραμπί 2-0) ως το 92΄ (Σουντανί 5-0). Με τον Γκερέρο (79΄, 3-0) και τον Βαλμπουενά (82΄πεν, 4-0) να βάζουν και εκείνοι το σημάδι τους στην καταμέτρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments