Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Το ντέρμπι με τον Άρη θα “δείξει” πολλά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Αμπέλ Φερέιρα: Το ντέρμπι με τον Άρη θα “δείξει” πολλά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ
Αμπέλ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος τεχνικός κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» και το ντέρμπι κόντρα στον Άρη θα «δείξει» αρκετά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Αμπέλ Φερέιρα: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές του από το Περιστέρι, επικρατώντας με 3-2 του Ατρομήτου, αλλά η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφάνισε ξανά προβλήματα στα μετόπισθεν και χρειάστηκε ένα γκολ του Κρέσπο στις καθυστερήσεις για να γλιτώσει την απώλεια βαθμών. Ωστόσο, η εικόνα των Θεσσαλονικιών δεν ήταν καλή για ακόμα μια αγωνιστική και ήδη ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Ήδη ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήθελε όσο τίποτα να μπει στους ομίλους του Champions League, ωστόσο έπεσε πάνω στον Άγιαξ και αποκλείστηκε. Η εικόνα την ομάδας ήταν εντυπωσιακή και έτσι ο αποκλεισμός άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Αυτό που χτύπησε πολύ άσχημα ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League. Πόσο μάλλον από μια ομάδα όπως η Σλόβαν Μπρατισλάβας που δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα του μπάτζετ των πρωταθλητών.

Η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο έδωσε χρόνο στον Φερέιρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime». Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, το ντέρμπι με τον Άρη αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλουν τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ αν αυτή έρθει και με μια καλή εμφάνιση θα πιστώσει αρκετούς «πόντους» και θα δώσει ηρεμία στον Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Μόνο η ανακοίνωση μένει για το PAOK TV – Το πακέτο που αναμένεται να προσφερθεί

Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αποφασίσει οριστικά να προωθήσουν το νέο πρότζεκτ, PAOK TV. Ο ΠΑΟΚ μετέδωσε τηλεοπτικά, μέσω της μορφής pay per view, τα παιχνίδια με Σλόβαν Μπρατισλάβας (εντός), Παναιτωλικό και Πανιώνιο με τα αποτέλεσμα να είναι άκρως θετικά και η ανταπόκριση του κόσμου κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» στήριξε το νέο εγχείρημα του συλλόγου, ο οποίος αποφάσισε να μεταδίδει μέσω δικής του πλατφόρμας τα παιχνίδια της ομάδας. Ήδη στις τάξεις της ομάδας έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην μονιμοποίηση του PAOK TV για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της σεζόν.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της ανάληψης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πλέον, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στις τάξεις των Θεσσαλονικιών διαχειρίζονται αυτό το θέμα ετοιμάζοντας μία πρόταση για όλους τους συνδρομητές. Αυτή θα περιλαμβάνει ένα «ελκυστικό» πακέτο 16 παιχνιδιών, από τα οποία τα 11 θα είναι υπολειπόμενα του πρωταθλήματος και τα 5 τω πλέι οφ, που θα δώσει σίγουρα εντός έδρας ο ΠΑΟΚ, με δεδομένο φυσικά ότι θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, κάτι που δεν αμφισβητείται.

Το συνολικό κόστος για αυτές τις 16 αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ θα φτάνει στα 60-64 ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό, αν το αγοράσουν από τώρα περίπου 100.000 συνδρομητές, θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 6 εκατ. ευρώ, το ποσό δηλαδή που ήθελε να εξασφαλίσει με ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα θα «εκτοξευθούν» τα νούμερα του PAOK TV.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments