Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Εντυπωσίασε κι έθεσε υποψηφιότητα για Τότεναμ

Μαντί Καμαρά: Εντυπωσίασε κι έθεσε υποψηφιότητα για Τότεναμ
Μαντί Καμαρά: Ο Αφρικανός άσος ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Βόλο (5-0) κι έθεσε έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά την αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ (18/9).

Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα άνετο βράδυ κόντρα στον Βόλο, διαλύοντας τον με 5-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κάνοντας το 3/3 στο ξεκίνημα της φετινής Super League. Οι «Πειραιώτες» ήταν εντυπωσιακοί κατά διαστήματα και έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα του φετινού Champions League κόντρα στην Τότεναμ (18/9) στο Φάληρο. Το γρήγορο γκολ του Γκιγιέρμε (12΄) που έχτισε έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτήρα στην παρτίδα. Και βέβαια το εντυπωσιακό εικοσάλεπτο στο φινάλε.

Εκεί που οι Πειραιώτες με την εμπειρία τους, τιμώρησαν την προσπάθεια του Βόλου να σταθεί ψηλά και να πιέσει αναζητώντας την ισοφάριση. Κατηφόρισε ο αγωνιστικός χώρος. Από το 72΄ (Ελ Αραμπί 2-0) ως το 92΄ (Σουντανί 5-0). Με τον Γκερέρο (79΄, 3-0) και τον Βαλμπουενά (82΄πεν, 4-0) να βάζουν και εκείνοι το σημάδι τους στην καταμέτρηση. Ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν με την απόδοση τους στην αναμέτρηση, αν και δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ήταν ο Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος από τη Γουινέα δεν είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένης και της αγωνιστικής καταπόνησης του στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο ίδιος δεν έχει ξεκουραστεί μέχρι στιγμής και σαφέστατα αυτό γινόταν αντιληπτό και από την εικόνα του στο γήπεδο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, κόντρα στον Βόλο, ο Αφρικανός άσος ήταν εντυπωσιακός κι έδειξε έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό από νωρίς μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», o Πέδρο Μαρτίνς έμεινε πλήρως εντυπωσιασμένος από τον Καμαρά κόντρα στον Βόλο. Γι’ αυτό άλλωστε έχει μπει σε σκέψεις να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και σαν βασικός στην πρεμιέρα των φετινών ομίλων του Champions League κόντρα στην Τότεναμ (18/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία του στη φετινή διοργάνωση.

Βέβαια, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι κόντρα στην ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό της περσινής σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Άλλωστε, οι «spurs» είναι μια εξαιρετική ομάδα με μια γεμάτη μεσαία γραμμή, στην οποία αγωνίζονται μεταξύ άλλων οι Γουίνκς, Έρικσεν, Σισοκό και Λαμέλα. Σαφέστατα η θέση του Γκιγιέρμε στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού θεωρείται σίγουρη και από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν δίπλα του θα βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά ή ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments