Lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού: Οι τσακωμοί με τον Τσιμιτσέλη και το άγχος για το παιδί του (vid)

Κατερίνα Γερονικολού: Οι τσακωμοί με τον Τσιμιτσέλη και το άγχος για το παιδί του (vid)
Στο πλατό της εκπομπής της Φαιής Σκορδά βρέθηκε και μίλησε για όλα η Κατερίνα Γερονικολού.

Κατερίνα Γερονικολού: Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Φαιής Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Γερονικολού. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για όλα και βέβαια για τη σχέση της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού είπε για το πώς έγινε γνωστός ο δεσμός τους: «Θα ήθελα να το έχω πει εγώ και να μην αναγκαστώ να το πω επειδή δημοσιοποιήθηκε από τρίτους. Επειδή είχα παρέα, ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνη ή αβοήθητη ή εκτεθειμένη».

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν την φόβισε το γεγονός πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε παιδί, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, δεν φοβήθηκα που είναι πατέρας. Ίσα ίσα, μόνο και μόνο η επιλογή ενός νέου άντρα, υπερεπιτυχημένου να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, θέλει να αναλάβει και άλλες ευθύνες. Μου φαίνεται πολύ ωραία επιλογή. Το παιδί ενός ανθρώπου πάει πακέτο μαζί του, επομένως, δεν έχεις να κάνεις σχέση μόνο με έναν άνθρωπο, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και το παιδί του. Υπήρχε δυσκολία, υπήρχε άγχος αν θα κυλήσει καλά το πράγμα, αλλά τώρα νομίζω έχει ξεπεραστεί αυτή η ανασφάλεια».

“Οι τσακωμοί”

Αναφερόμενη στη συνεργασία τους στην ταινία «Για πάντα», η ηθοποιός αποκάλυψε: «Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τσακωνόμασταν 4 φορές τη μέρα. Τσακωνόμασταν συνέχεια γιατί είμαστε και οι δύο πολύ δυναμικοί, έχουμε άποψη. Τα βρίσκαμε μετά».

Στη συνέχεια μια ερώτηση της παρουσιάστριας ήταν αρκετή για να την «λυγίσει» και να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Η ερώτηση που της έκανε ήταν:  «Αν ο μπαμπάς σου σε έβλεπε από κάπου ψηλά, που σε βλέπει, τι θα του έλεγες;», τη ρώτησε η παρουσιάστρια. «Ελπίζω να σε έχω κάνει περήφανο… Αυτό νομίζω ότι θέλουμε από τους γονείς μας όταν μεγαλώνουμε, να νιώθουν περήφανοι για εμάς. Μου λείπει, δεν τον νιώθω κοντά μου, γιατί νιώθω ότι μου λείπει, αλλά σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments