Αθλητισμός

Γιάννης Γκούμας: Προκρίνεται η λύση του σε περίπτωση αποχώρησης Δώνη

Γιάννης Γκούμας: Προκρίνεται η λύση του σε περίπτωση αποχώρησης Δώνη
Γιάννης Γκούμας: Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων κερδίζει συνεχώς πόντους στον Παναθηναϊκό, εφόσον απομακρυνθεί ο Γιώργος Δώνης.

Γιάννης Γκούμας: Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά μεταγραφικά έντονο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κινήθηκε αρκετά στη μεταγραφική αγορά και κάλυψε τις απαιτήσεις του Γιώργου Δώνη σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Η εικόνα της ομάδας, αλλά και τα αποτελέσματα της στα φιλικά παιχνίδια ήταν εξαιρετικά και σαφέστατα ο κόσμος των «πρασίνων» γέμισε με αισιοδοξία ενόψει της σεζόν. Το ίδιο και ο προπονητής της ομάδας που είχε δηλώσει ανοιχτά πως με λίγο καλύτερες συνθήκες η ομάδα θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά.

Το ξεκίνημα της σεζόν αποτελεί μια… τραγωδία για το «Τριφύλλι». Η ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Λαμία (1-1) την πρώτη αγωνιστική ήταν το πρώτο «καμπανάκι» για τον Παναθηναϊκό, μετά ακολούθησε η ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3), ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η συντριβή από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (4-0). Μετά το ματς με τους «κίτρινους» ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι κάνει πολλές σκέψεις για το μέλλον του. Μάλιστα, είχε τονίσει ότι μέσα σε αυτές υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Τελικά, μετά από συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο, αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας, μέχρι νεωτέρας. Εξάλλου, την ερχόμενη Κυριακή (22/9) υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο ενδέχεται να κρίνει αρκετά για το μέλλον του Δώνη στον Παναθηναϊκό. Πάντως, ήδη στις τάξεις του «Τριφυλλιού» έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια τα πρώτα ονόματα για τη διαδοχή του Έλληνα τεχνικού.

Γιάννης Γκούμας: Ένα δικό του… παιδί υποψήφιος για προπονητής

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ένα από τα ονόματα που αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι, εφόσον ο Παναθηναϊκός κινηθεί για προπονητή, είναι αυτό του Γιάννη Γκούμα. Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου στο Κορωπί, οι οποίοι μάλιστα έχουν αρκετά επιχειρήματα για την περίπτωση του. Ένα από αυτά είναι το γεγονός πως ο ίδιος αποτελεί γέννημα-θρέμμα των «πρασίνων», στους οποίους αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του (1994-2009).

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο ίδιος γνωρίζει απόλυτα την ομάδα, αλλά και το κλίμα το οποίο επικρατεί, ενώ ο ίδιος έχει δείξει πως μπορεί να καθιερωθεί στον σύλλογο, όπως έκανε εν μέσω αρκετού χλευασμού και σαν ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος, μαζί με τους Μπασινά και Καραγκούνη, έδωσαν τις απαντήσεις τους μέσα από το «Τριφύλλι», αλλά και την Εθνική ομάδα. Έπειτα για τον Γκούμα λένε ότι γνωρίζει καλά τους μικρούς της Πανάδας. Άλλους από τη Νέων, κάποιους εσχάτως από τις Ελπίδες. Άρα, υπάρχει επαφή που μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος όλων των εμπλεκομένων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments