Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: “Μαγεύει” στην Ολλανδία (vids)

Κώστας Μήτρογλου: “Μαγεύει” στην Ολλανδία (vids)
Κώστας Μήτρογλου: Η Αϊντχόφεν ανέβασε στο twitter μια ντρίμπλα του Έλληνα επιθετικού στο παιχνίδι της απέναντι στην Φίτεσε για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Κώστας Μήτρογλου: Ο Έλληνας επιθετικός έχει αναγεννηθεί στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο διεθνής φορ σε τέσσερις συμμετοχές με την Αϊντχόφεν και έχει σημειώσει δύο γκολ, ενώ φαίνεται να έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.

H Αϊντχόφεν αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 την Φίτεσε. Μπορεί ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης να ήταν ο Ντόνιελ Μάλεν, ο οποίος σκόραρε και τα πέντε τέρματα της Αϊντχόφεν στο 5-0, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος μπήκε αλλαγή ως αλλαγή στο 71′, προσέφερε μία στιγμή μαγείας, ντριμπλάροντας όπως ο “Ζιζού”.

Η Αϊντχόφεν ανέβασε στο twitter τη ντρίμπλα που παραπέμπει σε Ζινεντίν Ζιντάν και αναρωτιέται αν πρόκειται για τον Γάλλο ή τον Έλληνα φορ:

Η χαρακτηριστική ντρίμπλα του Ζινεντίν Ζιντάν:

Το έχει ξανακάνει ο Μήτρογλου

Ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Αϊντχόφεν, αλλά στα λίγα λεπτά που αγωνίζεται προσφέρει γκολ και θέαμα. Στη νίκη της ολλανδικής ομάδας κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Κώστας Μήτρογλου με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ντρίμπλαρε τρεις παίκτες της κυπριακής ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments